Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frajernicca

Powiedzialam na faceta FRAJER celowo kilka razy

Polecane posty

Gość frajernicca

bo mnie denerwowal swoim olewaniem jaka jest szansa ze miedzy nami bedzie tak jak kiedys??? tzn ze bedziemy miec dobre relacje i sie spotkac "na luzie"

Gość frajernicca
powaznie? ale to bylo celowo i on o tym wie

Gość Trzeba wiedziec co się ...
mówi ...

Nie wiem czy wie;), ale akurat za to to bym się obraził śmiertelnie:D:D:D Nie wiem jak reszta. Powiedziec takie cos facetowi to już naprawde przegięcie:D

jak ja ze swoim nie chciaalm chodizc to prze ztel zazartowalam sobie ze jest frajerem..zadzownil..chcial puscic wiazanke..nie dal rady..zadzownil za pare minut i powiedzial z emi wybacza..lol.. do dzis ejstesmy razem :)))) i bardzo sie kochamy....

Gość kaliopik
Co rozumiecie pod pojeciem frajer?

bez przesady :))) ja tak nazywam czasami moego mena zeby mu dokuczyc :D majac na mysli ze jest dupa wolowa czasami :)

Gość no nie ładnie
ja tez bym sie obraził..

Gość Noah..
do mie mozna byłoby powiedzieć frajer dwa razy :) pierwszy i ostatni ... nastepny raz już chyba komus innemu :O

Gość nbrtyt
Wiesz jak jestes w kims zakochany to boli wszystko ..Jak by mi powiedziała frajer kobieta przykładowo z klasy to bym sie nie przejął tym wogóle ,ze skoro tak mnie nazywa to widocznie ma problemy z samoakceptacją i nikt jej niekocha..Gorzej jak obrazi cie osoba na ktorej ci zależy..

Gość frajernicca
zrobilam to celowo zeby mu dopiec i taka akcja miala miejsce 2 razy raz jak wszystko ostyglo to go przeprosilam za to i powiedzialam ze to byl zart i zeby sie nie przejmowal za srudim razem pojechalam identycznie celowo, bo wiem ze to go wtedy ubodlo z tym ze teraz nie bede go za to przepraszac, a to z tego wzgledu, ze jak go tak okreslilam, to stwierdzil ze pozniej bede przepraszac za to co mowie/pisze o nim zatem udowodnie mu ze nie ma racji i ze nie ma schematow no i fakt: od tamtego czasu jest tragicznie zle, kontakt ograniczony do minimum, ja postnowilam ze nie bede zagadywac i tez odpuszcze zalezy mi na nim ale co mam robic? nie bede go przepraszac, bo to bedzie jeszcze gorzej... tam mi sie wydaje. chyba ze przeprosze go za jakies 3 miesiace. na pewno nei wczesniej, ale moze byc za pozno :/ no trudno...

Gość frajernica
*ustygnelo raczej jestem umyslem scislym wiec wybaczcie mi te byki