Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajetanka.kraków

Praca w Banku-Własna Działalność Gospodarcza!Czy ktoś z Was z tym się spotkał?

Polecane posty

Gość kajetanka.kraków

Proszę o pomoc.Czy ktoś z Was wie na jakiej to przebiega zasadzie? Nie chce podawać nazwy banku,ale to jeden z wiodacych w Polsce.Nie jets to praca akwizytorska, w miejscu...Więcej nie wiem bo jestem przed rozmową.

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Tak jak każda rozmowa kwalifikacyjna tylko z pytaniem:" czy będzie pani skłonna otworzyć DG i rozlicząc się na pdst. faktur. To takie wygodne :D

Normalnie otwierasz działalnośc, bank pokrywa Ci koszty prowadzenia działalności - ZUS, US, jako stały element wynagrodzenioa + prowizxja, która jest już wtedy Twoim zyskiem. Na koniec miesiąca wystawiasz fakturę, zdaje sie VAT zw.

Gość kajetanka.kraków
Proszę się nie podszywać. Akurat pytam poważnie.W rozmowie telefonicznej mówili o mega zarobkach. Czy myslicie,że jest to praca w domu czy w oddziale?Nie wymaga prawa jazdy i własnego auta...

Odświeżam temat. Proszę o poważane wypowiedzi na ten temat. Czy ktoś współpracował w ten sposób z bankiem, czyli musiał otworzyć własną działalność gospodarczą. Z czym to się wiązało i czy należy w tym szukać jakiejś pułapki?;)I czy zarobki faktycznie są takie wysokie? W piątek idę na rozmowę,ale wolałabym się na pewne fakty przed rozmową przygotować.

No przeciez Ci piszę dziewczyno. Weź napisz na mojego maila, podasz mi nazwę banku to Ci wszystko opiszę. Pracowałam na umowę agencyjną z bankiem, na zarobki nie narzekałam, pracuje się w oddziale, tylko czemu nie potrzeba Ci auta ... ????? :-0 Weź napisz maila.

Chamstwo MOICH wypowiedzi ? Zastanów się kobieto co piszesz, odpowiedziałam Ci na temat, raz odpowiedziałam podszywaczowi, ale jak nie to nie, bez łaski. I nie kazałam Ci podawać maila, tylko napisac na mojego :-0, w profilu jest :-0 I weź tu człowieku pomagaj komukolwiek :-0