Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek-1988-88

jaki jest okres podczas ciąży ??

Polecane posty

Gość krzysiek-1988-88

Witam. Moja dziewczyna zawsze miała okres czerwony i żadki a dzisiaj dostała kolejny okres i jest on w kolorze podchodzącym pod brązowy (roztopiona czekolada) i jest gęściejszy niż zawsze czy to oznacza, że może być w ciąży ?? prosze Wass o szczerą odpowiedź odpowiedzi prosiłbym kierować bezpośrednio na mój adres e-mail (krzysiek-1988@wp.eu)

Gość drogi Krzyśku
twoja dziewczyna jest w ciązy :(

Gość hmmm nie masz nic innego do
roboty tylko zaglądac w podpaskę dziewczyny ? to jakies zboczenie czy co ?? :O

moze zaczne od pytania- czy macie realne podstawy aby podejrzewac ciaze?? byc moze okres sie \"rozkreci\", w ciazy okresu nie ma, zdarzaja sie niewielkie plamienia, ale nie normalny kilkudniowy okres, wiec poczekajcie jeszcze, moze bedzie miec normalna miesiaczke

Gość Sandra23
Majja - czyli w ciąży nie może być zwykłego kilkudniowego okresu? mam podejrzenia, że jestem w ciąży, dostałam jednak okres, trwał normalnie, tak jak zwykle - 5 dni .. bóle takie same jak podczas okresu więc nie może, to być okres w ciąży? odpowiedź proszę, to dla mnie bardzo ważne ...

Gość Ehhhhhhhhhh
napewno Nie jestes... tak jak napisała moga byc plamienia jak na okres ale nie okres !!

Gość wiesz co ja tez
tez tak mialam-akcja ryzykowna-okres a nastepny brazowe plamienie ale straznie dlugie-7 dni,potem znowu okres a i tak schziuje i ogladam brzuch:(

Gość gość
Ja mialam normalny jak zwykle okres przez 3 miesiace będąc w ciazy . Każda z nas ma inaczej ,to zależy od organizmu i hormonów .

Gość gość
Jasne. Śluzówka macicy Ci się złuszczyła.