Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NA NA NA NANA NANA

Harmonet - antykoncepcja - kto uzywa - WŁAZIC !!

Polecane posty

Gość NA NA NA NANA NANA

uzywam tych tabletek, mam pytania na ile sa skuteczne, i czy spowodowały u was jakies skutki uboczne np, wymioty, otyłosc, chudniecie itd itp. i na ile sa skuteczne jeslipale papierosy z gory dzieki pozdrawaiam 🌼

Gość poddnnnooossimy
dla mnie były nawet ok -chociaz okres dostawałam jak miałam jeszcze 1-2 tabl w opak-nie powodowały przyrostu wagi ani innych przykrych dolegliwosci libido-ok podpalałam ale sporadycznie moja kolezanka nie miała po nich w ogole ochoty na seks

Gość poddnnnooossimy
u mnie lepiej sie dprawdził wbrew pozorom microgynon 21-chociaz wczesniej zarzekałam sie troche ze nie chce ich-wydawałomi sie ze jak sa tanie to konska dawka hormonow i w ogole-ale po nich miałam okres jak w zegarku i mniej obfity-wczesniej miałąm z tym problemy

Gość harmonecik
bralam przez jakies 5 lat. Od strony fizycznej super. Brak efektow ubocznych, a palilam no i w ciaze nie zaszlam. Okres przychodzil regularnie. Jeden minus - moja ochota na seks spadla do minimum. Po odstawieniu szybko zaszlam w ciaze. Bez problemow. Po ciazy dostalam yasminki i jest zdecydowanie lepiej jesli chodzi o moje libido.

Gość dfgfd
ja po nich schudłam a moje libido się nie zmieniło

Gość NA NA NA NANA NANA
kurde ja biore te tabsy i mam wieksza ochote na seks ;P:P

pale paczke dziennie, wiele razy zdarzaly sie \"wpadki\" z braniem tabletki-zapomnialam, zwymiotowalam itp i pomimo to dziala.tyc nie tyje po nich, cera idealna.jak na mnie bardzo trafione