Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzystka

Czy są tu miłośnicy/miłosniczki jazdy rowerowej?

Polecane posty

Gość kati82
Biala Podlaska, tez nie mam z kim jezdzic za bardzo:(

łódzka rowerzystka.....rozumiem Cię doskonale, jazda na dłuższe dystanse zwłaszcza samotnej kobiecie może nie wyjść na dobre, zawsze trafi się jakiś dowcipniś w pędzącym aucie, albo w najgorszym razie można złapać gumę i co wtedy? Pomocna dłoń jak najbardziej potrzebna. Ja jeżdzę w męskim towarzystwie ale chętnie poznałabym jakąś kobitkę, która ma zacięcie do jazdy rowerowej, niestety odległość pomiędzy naszymi miastami jest znaczna, szkoda:(

O to szkoda, widze że nikt się nie znajdzie chętny na rower:( Wszyscy mieszkamy troche za daleko.

taak, zwiedzanie nowych miejsc na rowerku jest super, kto jest za? Osobiście uwielbiam jeżdzić po zapadłych dziurach, gdzie cywilizacja nie zepsuła jeszcze ludzi(są takie wsie zwłaszcza na wschodzie). Przejazd przez wieś i wizyta w lokalnym sklepie spożywczym to jest to. Wszycy zagadują \"skąd i dokąd\" dzieci mówią dzień dobry i każdy z życzliwością wytłumaczy jak najlepiej dojechać w dane miejsce.

rowerzystka tylko na wyscigach takich panow nie ma :D nie staja na frytki i piwo i nie maja brzuchow na1,5 metra :D

Jestem za:) Tak samo uważam. Mozna wyrwać się z miasta. Pooglądac krajobrazy. Jakoś inaczej człowiek sie czuje:) Zmęczony ale szczęśliwy:)

Gość Lódzka rowerzystka
Będę zaglądać, może jeszcze zjawi się jakaś chętna do jazd na rowerze koleżanka z południa Łodzi.:)

Gość Mongoose
A czy ktoś z Wawki na rowerku by dziś nie pobrykał??? Muszę wypróbować moją nową bestję :) Idelanie byłoby za jakieś 2-3 godzinki, gdzieś niedaleko, może być po centrum

Gość ehhhhhh
..zgłaszam się! Uwielbiam jazdę na rowerze, nic tak nie regeneruje (!) moich siła jak długa ale niezbyt forsowna jazda po przepieknej, gózystej okolicy, w której mieszkam. Z łezką w oku patrzę na kalendarz, kiedy to rowerek na parę ładnych miesięcy pójdzie w odstawkę. Zżylismy sie bardzo! Pozdrawiam wszystkich rowerzystów.

Gość Mongoose
do koleżanki wyżej - a może napiszesz skąd jesteś?

Gość Mongoose
spoczko Kabaty mogą być - jeździsz dziś?

Gość Mongoose
Jesu - a jak mam za dużo lub za mało to ze mną nie pojeździsz ;) spokojnie 25 lat mam, a ty? Tylko pls koniecznie dziś - bo już nie mogę patrzeć na moją bestję jak przechodzę przez przedpokój hehe Jeździsz MTB?

Gość Mongoose
no i duuupa, a ja nie lubie sam jeździć, a jutro??? Moze inni chetni z wawy na rower?

Gość rw379
pewnie szzcególnie uwielbiam Jazdę ekstremalną:)

Gość Manogoose
hej udam... juz wyslalem ci maila

Gość Manogoose
RW - DH robisz? ja mam co prada fulla ale takiego bardziej do XC wiec nie polatam na nim na hopkach, zreszta wiek tez juz nie ten, co by na takie ekscesy sobie pozwalać....

Gość Mongoose
no to jak - jeździ ktoś dziś późnym popołudniem po wawce???

Hej rowerzystki/rowerzyści, na tym topiku możecie szukać twowarzysza bądż towarzyszki do jazd rowerowych. Korzystajcie, bo sezon jeszcze trwa:)