Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia20

Wakacje a make-up

Polecane posty

Gość zosia samosia20

Jade na tygodniowe wakacje ze znajomymi, bedziemy spać pod namiotem. Już teraz jestem tym przerażona!! A to dlatego, że nigdy nie widzieli mnie bez makijażu, mam straszną przetłuszczajacą się twarz do tego rozszerzone pory i popekane naczyńka krwionośne. Normalnie wyglądam ok ale bez podkładu i pudru trace pewność siebie, bo jak mam z kimkolweik rozmawiać kiedy biedak patrzy na moja twarz, która wygląda jak czerwona patelnia. Pod namiotem nie bede chyba miała warunków na poprawienie czegokolwiek. ehhh

Gość nie martw sie
skorztaj z czasu ze mozesz byc naturalna, ja po takim wypadzie stwierdziłam ze bez tych kosmetyków cera zrobiła mi się ładniejsza:)

Gość zosia samosia20
Dzięki za pocieszenie ;) tez cenie naturalność, najchętniej wcale bym się nie malowała (co najwyżej błyszczyk) no ale nie mam innego wyjścia...

Przecież nawet w namiocie możesz dbać o siebie... to znaczy rano przecierać twarz mleczkiem..potem tonikiem i ewentualnie nanieść podkład... zrezygnujesz np. z korektora..tuszu...itp.. Jednak dobrze dobrany podkład będzie wyglądał naturalnie...a ty nie będziesz czuła się skrępowana...no i oszczędzisz sobie strachu przed byciem \"sztuczną\" na łonie natury. Nie martw się.. ja używam podkładu..chociaż nikt o tym nie wie;)

Gość niebieskoookaa22
:) jeżeli jest przetłuszczajaca się- to rano i wieczorem tonic a rano albo punktowo korektor albo podkład balsam na usta :) i już;) p.s. ja na wakacje tez zabieram pełniusią kosmetyczkę:P ja mam z koleji czerwone policzki, więc podkład musi byc, obowiązkowo... ale wiesz juz bez tuszu, brązujacego pudru, pudru rozświetlającego, cieni do oczu, błyszczyków...