Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakikaki

czy on sie mna bawi?

Polecane posty

Gość kakikaki

walczylam o niego jak lew bardzoooooo dlugo, ponizylam sie na maksaaaaaaaaaaaaaaa. Do tego doszlo, ze ufalam mu i dawalam mu szanse( on zerwal ale zachowywal sie jak pies ogrodnika) Doszlo do tego, ze ja milczalam to on nagle za 2 tyg dzwoni i znowu do mnie smaruje cholewki. Wracalam a potem on milczal znowu. Po wielokrotnych ponizeniach z jego strony, czyli moj powrot do niego po jego blaganiach a potem nagle cisza, zawzielma sie i postanowilam to skonczyc calkowicie... i co? znowu sie odzywa i blaga o kontakt , wrecz ryczy ..jak sie uwolnic

Gość Marna prowokacja
Sam biedak nie wie czego chce:o Ile on am lat?? 12??

Gość kakikaki
24!!!!!!!!szok wiem

olej go, przez takiego faceta kilka lat zmarnujesz, a okaże się, że nie był tego wart. tacy się nie zmieniają.

Gość Marna prowokacja
:o smutny facet:( Moze spytaj się jego o co mu chodzi?? Jeszcze nie słyszałm o takim rozchwianym emocjonalnie facecie:(

Gość kakikaki
najpierw on po zerwaniu mnie unikal bo ja walczylam a potem jak olalam i wyjechalam to slal mi maile ze mnie kocha itp, wrocilam do niego durna... on nastepnie stwierdzil, ze lepiej bedzie jak pojdziemy w swoja strone... po 2 tyg zadzwonil, trzasnelam sluchawka to wydzwanial non stop!!! kolejne spotkanie, moj krzyk i jego obietnice.... minely kolejne 2 tyg a on znowu dzowni i teraz juz mam dosyc bo za bardzo sie ponizalam...

Gość Po prostu powiedz mu ...
NIE, KONIEC ... Moim zdaniem facet tak postepuje, bo wie, ze ty mu ulegniesz, ze przyjdzie skruszony a ty ... masz za miekkie serce. On moim zdaniem nie zasługuje na ciebie, tak wyglada jakby sie bawił w kotka i myszke, tylko czy ty chcesz być ta myszką, nad tym się nie zastanowil. Zamień go na lepszy model, wierz mi nie warto zadowalac sie byle kim, powodzenia i zyczę szczęścia

Gość mówi się smali holewki