Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm..jaaa

idiotyczne pytanie...

Polecane posty

Gość ee to znowu ja
Ale gdybym nie brala tabletek, to takie cos jest mozliwe?? nie mialam reki w spermie przeciez, ale kilka moglo sie zapodziac.. .a Wy ufacie tabletkom? to byl moj 10 dzien cyklu, wiec ewentualnie pierwszy plodny... prosze o rade :)

Gość ja mam 19
jesli bierze sie tabletki zatrzymuje sie owulacja.. ja ufam tabletkom owszem miałam schizy na poczatku ale w ogole teraz nie mam. Nie martw sie naprawde nawet jakbys nie brała to nie zaszłabys!

Gość ee to znowu ja
jestes pewna?? no bo przeciez kilka pleminkow wystarczy zeby przejsc... To skad te schizy?? :( :( :( :( :(

Gość spokojnie to tylko awaria
Rany!Plemniki to nie OBCY!!!One nie żyją wiecznie i wszędzie.

Gość a ja mam 19
tak jestem pewna. Schizy miałam ale przy 1 opakowaniu teraz biore juz rok wiec chyba wiem :)

Gość bzdury opowiadacie
ja kiedyś brałam tabletki przez jakieś 2m-ce.i kiedy przestałam po 3 tyg.moj skończył we mnie i nic się nie stało:-)one podobno długo działają

Gość sama bzdury opowiadasz
pewnie ci sie fartnelo, mialas dni nieplodne. Jesli skonczysz brac tabletki to z ostatnia tabletka jest juz mozliwosc zajscia w ciaze!!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość Ista
Witam moze zadam pytanie dosc smiesznie ale chce je zadac nie patrzac na to co mi napiszecie i jak mnie ocenicie... Kochalam sie z moim facetem ,skonczyl w ustach niedlugo po wszystkim zaczelismy jeszcze raz sie kochac i nadtępnie delikatnie zwilżyłam się swoją śliną dopiero po chwili zdalam sobie sprawe ze mialam sperme w ustach.. Jestem wiec ciekawa czy jest jakas mozliwosc ... przeniesienia czy moje pytanie jest bzdurne ???

rzeczywiście idiotyczne PYTANIE......dorośnij..............

Gość hihihihihihiihihhihi
to będa piecioraczki napewno a na jednej rece mialas czy na dwoch???

Gość i znowu to samo ble
najbespieczniej jak sie w buzi spuszcza ale w tedy połykasz dzieci hihi dla mocherow plemnik to dziecko

Gość ninka18
witam wszystkich. Kochałam się z moim chłopakiem 1,5 tyg temu o oczywiście z zabezpieczeniem i był to stosunek przerywany dokładnie w 4 dzień po moim okresie. Bardzo się boję, że mogę zajść w ciąże. Teraz mam jakieś dziwne objawy: pulsujący brzuch(czytałam, że to może być spowodowane przez nerwy) i bóle podobne do menstruacyjnych z moich obliczeń wynika, że okres powinnam mieć 7 czerwca. Czy to mogą być objawy ciąży ?