Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruchaaa

dom weselny - czy ktoś z was zna ....

Polecane posty

Gość gruchaaa

czy moze któraś z was robiła wesele w domu weselnym na Wał Miedzeszyński 70 ????? (warszawa oczywiście) a moze ktoś z was był tam na weselu jako gość?? Jakie wrazenia z imprezy tam organizowanej? udała się??

Gość gruchaaa
oj nie wiem czy przy stadninie, ale to juz są obrzeża warszawy. jedzie się mostem siekierkowskim póżniej skręcamy w prawo na wał miedzeszyński oczywiście - w stronę puław! na rondzie skręca się w prawo. ale czy stadnina tam jest...nie wiem tego....ten dom weselny położony jest w takim zalecionym miejscu, blisko jezdni.

wiem o który bydynek Ci chodzi też tam byłam szukając sali - mnie się nie podobało z zewnątrz wygląda jak stodoła i mają beznadziejna plastikowe krzesła. Moje westel odbyło się tu http://www.canwa.waszewesele.com/ofirnie.html - to to koło stadniny - która zresztą jest już zlikwidowana - mogę każdemu z czystym sumieniem polecić to miejsce, jedzenia podają bardzo dużo i smacznie wszystko przebiega bardzo sprawnie i z właścicielką też można się dogadać - zespół jeżeli Cię to oczywiście interesuje też mogę Ci polecić ... ale oceń sama

Gość gruchaaa
MY TEŻ BYLIŚMY ALE NIE MAJA PLASTIKOWYCH KRZESEŁ...MOŻE ZMIENILI....ZE STODOŁA TEŻ MI SIE NIE SKOJARZYŁO NI ALE TO RZECZ GUSTU ZASTANWIAMY SIE CZY WYBRAĆ TĄ SALĘ DZIĘKI ZA ODP!

megaan - graliśmy w tym miejscu :) Świetna obsługa, pyszne jedzenie, kierowniczka bomba i co najważniejsze dla nas, jako zespołu, dobra akustyka :)

oj przepraszam nie chciałam Cię urazić - faktycznie wystrój mogli zmienić ja byłam tam w sytczniu. W każdym razie siostra mojego kolegi robiła tam wesele i na pewno nie narzekała - ale żadnych szczegółów nie znam - a w tej sali koło ronda (na piętrze) byliście? mają świetny wystrój tyle że terminy odległe http://www.akant.jon.pl/ - to też na wele

Gość zzzaaauubb
ooo to super że piszesz ze siostra robiła!! i ze nie narzekała..bo my to w sumie juz tam zaklepaliśmy termin ;) jesli chodzi o wystrój to rzeczywiście jak patrzyłąm w necie na zdjęcia to były tam plastikowe krzesła!! ale widzocznie zrozumieli ze to sie nei podoba;) co do sali koło ronda..to nie podobała nam się okolica ronda:), nie było by gdzie wyjść na powietrze - no i w sumie to nawet tam nie weszliśmy a w ogóle to wcale mnie nie uraziąłś - no coś ty!!! ;) każda opinia jest ważna ;)

słyszałam że za dodatkową opłatą można tam zamówić płonącą dziczyznę - tyle że nie pamiętam czy organizują to właściciele lokalu czy ktoś inny - w każdym razie u siostry kolegi to robiło za atrakcje wieczoru i podobno było nawet smaczne

Gość gruchaaa
o tego z tą dziczyzna to nie wiedziałam ;) zapytamy

Gość gruchaaa
wiem ze maja stół wiejski bez opłat, no i podoba nam sie to ze z opłatą za imprezę chcą pół przed imprazą (tydzień przed) i pół po imprezie. bo jak szukaliśmy to wszyscy chcieli 80% przed albo 90% i to nam sie akurat nie podobało.

Gość gruchaaa
podnosze temat bo moze któraś jeszcze coś wie o tym domu weselnym pozdr!

Gość chrzanick
Organizowałem tam swoje wesele w lipcu tego roku, było super, obsługa super, wystrój fajny, akustyka dla kapeli dobra i ogolnie na 5, to miejsce zostało mi polecone i ja sam teraz szczerze je polecam.

Gość gruchaaa
super ze piszesz!!!! dzięki, ciesze się ze było u ciebie ok to u u nas jest szansa;) dzięki z wypowiedź!!

Gość gruchaaa
tam jest mozliwość wjazdu samochodem na salę,nie??? wjeżdżaliscie?;) tak z ciekawości pytam

Gość kamka 000
prosze niech ktos mi powie czy tam jest naprawde dobrze bo ja juz sie tyle zlego nasluchalam o tej sali. a juz wplacilam zaliczke.

Gość To ja zadowolona
Mogę polecić to miejsce z czystym sumieniem organizowałam przyjęcie 27 września 2008 i jestem bardzo zadowlona obsługa miła i fachowa gospoarze wspaniali, jedzenie super. Polecam lokal wszystkim niezdecydowanym.

Gość Paula i Konrad
Gdyby ktoś tu trafił :).. to mamy aktualne informacje... 14.11.2009 WSZYSTKO WYSZŁO EXTRA także wszystkie te stare opinie są przestażałe cieszymy się że się nimi nie zasugerowaliśmy. Dziękujemy za organizacje i pozdrawiamy!