Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Praktyka zawodowa hmmm

Odbywałeś/łaś praktykę zawodową ekonomisto? Pomóż mi!

Polecane posty

Co się robi właściwie na tych praktykach? Słyszałam o parzeniu kawy, roznoszeniu ulotek i porządkowaniu rupieci z szafy. A czego ja mam się tam właściwie nauczyć? Jestem uczennicą technikum ekonomicznego i będę odbywać praktyki. Gdzie najlepiej je załatwić? W banku, urzędzie czy może lepiej w prywatnej firmie? Podajcie mi wasze opinie :)

Ja mialam 3 praktyki w liceum. ZUS - straszna lipa, grzebanie w papierach... Biuro rachunkowe - grzebanie w fakturach... ale szybko nas wypuszczali :) Spolem - fajna atmosfera. Wlasnie skonczylam praktyke studencka w biurze rachunkowym i musze przyznac, ze bylo calkiem spoko, ale tylko dlatego, ze moja siostra tam pracuje. Nauczylam sie nawet ksiegowac :) W liceum nic ale to nic sie nie nauczysz, wiec idz tam, gdzie krotko trzymaja i stawiaja jako ocene 6, to chociaz ladnie na swiadectwie wyglada. Nie polecam Urzedow Skarbowych.

Gość jeeeeeee
jestem po technikum ekonomicznym po 2 praktykach w bankach w pierwszym robiłam chyba wszystko od zakupów dla jednej pani, po układanie papierów, przepisywanie pism na kompie, niszczenie dokumentów (2 dni na niszczarce :D) itp. w drugim nawet szkoda słów :o mam od tej pory awersje do tego banku :P

No fest! Zakupy? Poważnie? Noto nieźle... Fest wykorzystywanie...

Gość ksiondz stefan brzeszczot
A skąd jesteś ? Trzasnę ci pieczątki i ocenę a resztę sobie uzupełnisz.