nigdy nie miałem chomika 25 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 czy przegrałem życie?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie miałem chomika 25 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 nie miałem!! tak trudno to pojąć??? w sumie ja też nie wiem czemu albo wiem, jestem brzydki, chomiki mnie nie chcę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wypłosz 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 to se kup! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sezon na setry Napisano Wrzesień 5, 2006 mowila juz ze cie kocham ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też nie miałam Napisano Wrzesień 5, 2006 a to źle? Niewiedziałam. To porozpaczam sobie razem z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigdy nie miałem chomika 25 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 przegrali życie Ci co nie mieli a propos wróżka mi powiedziała, że mam jeszcze dwa lata na znalezienie chomika, potem już jestem stracony:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach