Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

allegro-jak zaplacic?

Polecane posty

kupilam sporo rzeczy i zaplacilam karta(visa) za ostatni przedmiot nie moge zaplacic,bo wyskakuje napis,ze przekroczylam limit platnosci karta.nie moge nigdzie znalezc informacji do kiedy obowiazuje ten limit-czyli nie wiem,kiedy bede mogla zaplacic(platnosci allegro to jedyna mozliwa dla mnie forma zaplaty) wyczytalam w regulaminie,ze limit to 2000 co jest dziwne,bo placilam o wiele wiecej i to jednego dnia(otwieram salon),niz 2000,a dopiero na tej ostatniej rzeczy zablokowali mi dostep. pieniadze na karcie na 100% mam,wiec chyba chodzi tu jednak o ten limit. w regulaminie jest tez napisane,ze limit ma okreslony czas,nie pisza tylko jaki... pomozcie!

Gość zależy od banku
i jaki sobie ustaliłaś, ja mam np 500zł dziennie na koncie internetowym... (takie zabezpieczenie, jakby mi się ktoś włąmał to jednorazowo nie może za dużo przelać..... a jak ty tam u siebie masz to nie wiem.... może sprawdź na umowie, albo w regulaminie prowadzenia kont?

ale bank twierdzi,ze nie mam zadnych przeszkod zeby placic.to allegro nie chce przyjac pieniedzy.nawet nie zdaze wbic numerow karty a juz wyskakuje,ze przekroczylam limit platnosci.

Gość zależy od banku
może wyloguj się.... i zaloguj jeszcze raz? i potem spróbuj płacić....

wylogowywalam sie juz i znowu to samo:-( moze ktos byl w takiej samej sytuacji?

a moze po polsku? kupilas kilka rzeczy, a allegro nie chce przyjac pieniedzy? czegos nie rozumiem - nie mozesz przelac bezposrednio pieniedzy sprzedajacym? :)

nie moge,bo mieszkam zagranica i przelew bardzo duzo kosztuje i sie nie oplaca. a wiec wyglada to tak: wchodze w opcje zaplac teraz(platnosci allegro).wbijam sume ,potem klikam na opcje zaplac karta i...zamiast pojawienia sie rubryk do wbijania numerow karty,pojawia sie informacja,ze przekroczylam limit platnsci karta kredytowa. co to za limit-niw mam pojecia,ani na jak dlugo obowiazuje.przeczytalam chyba wszystkie zasady i przepisy na allegro,ale tej informacji tam nie ma. napisalam do nich maila,ale odpowiedza za dwa do czterech dni...

czyli nie limit platnosci, a pewnie ilosc transakcji obowiazuje. mozliwe ze po 24 czasu polskiego, badz \"bankowego\", licznik sie wyzeruje. jestes pewna, ze nie masz limitu na karcie na ilosc transakcji? mozliwe tez, ze allegro dopuszcza tylko pewna ilosc transakcji karta z jednego IP.

no wlasnie,szkoda tylko,ze musimy tak \"gdybac\" a nigdzie nie ma o tym informacji. mam nadzieje,ze dostane jutro maila...jesli nie to chyba zadzwonie do nich i sie czegos dowiem. w kazdym razie dzieki jakby ktos cos wiedzial jeszcze...😘