Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnus27

POTRZEBNA KREW!!!!!!

Polecane posty

Witam, Porzebna jest krew w Łodzi. Operacja będzie w WAMie. Wypadkowi uległa moja szefowa, ma poważny uraz kręgosłupa i tu zgodzili się ją operować. Jeżeli ktoś może to bardzo proszę o pomoc. Operacja ma być w poniedziałek, pod warunkiem że będzie uzbierane 2,5 litra krwi. To nie jest tak dużo, wystarczy parę osób.

Gość a jaka grupa
????

Grupa nie jest ważna, jest deficyt krwi wogóle i chodzi o to aby oddać, ona nie konoieczbie będzie do tej operacji.

jeżeli ktoś może pomóc to potrzebny będzie specjalny druk, kt.posiadam, trzeba go mieć w czasie oddawania krwi, dla kogo ta krew i z jakiego szpitala. Takie są procedury. Proszę o nr faxu i mogę ten druk przesłać.

❤️ ..Ja tez prosze w imieniu mojej kolezanki ..🌻 Potrzeba kilka osob ktore zglosza sie do swoich oddzialow Stacji Krwiodawstwa ..podadza dla kogo i ..bliska jej osoba bedzie miala szanse dalej życ ..!!! Jest po ciezkim wypadku i MUSI miec operacje ..!!! Miesiac temu ja rozpaczliwie wolalam o K R E W ..dla mojego Ojca .. Otrzymalam pomoc od znajomych przyjaciol z forum kafeterii Dla zdrowego czlowieka ..oddanie dawki 0.250 lub 0.400ml ..to zaden uszczerbek na zdrowiu ..🌻 Ludzie nie badzcie obojetni ..dzisiaj .. MY jutro WY .. nikt nie wie kiedy bedzie potrzebowal krwi ..dla siebie ..dla swoich najblizszych .. ..Ja juz wiem co to znaczy szukac ..ludzi dobrej woli ..bezinteresownych krwiodawcow ...kiedy czas ucieka i odlicza sie godziny ..

Gość rumiany Boluś
jak ku.... grupa nie jest wazna? to jakis kit.

Jaki kit ... ???.. Jak nie znasz zasad to nie pisz glupot .. Oddaje sie do Stacji Krwiodawsta krew a potem chory dostaje odpowiednia dla siebie grupe .. Z Banku Krwi ..!!!! Liczy sie ilosc oddanej krwi ...a nie grupa ..!!! Ja mialam troche inna sytuiacje bo potrzebowalam grupy unikalnej i byly duze problemy bo nie mieli jej w B.K .. Pomysl zanim cos napiszesz ...bo tu o zycie mlodej kobiety chodzi ..

Gość trumtururum
Giovinetta, a jaka miejscowość? Bo z tego co się orientuję (nie wiem, może mam złe informacje:O) ale ponoć jest teraz tak że jeśli ktoś potrzebuje krwi w np Łodzi to w Łodzi ją trzeba oddać. Jeżeli to prawda to Łódź niestety odpada w moim przypadku, ale jeśli ktoś potzrebuje w Krakowie to nie ma sprawy - i tak miałam w tym tygodniu iść oddawać więc moge dla konkretnej osoby ;)

trumtur... wiec Agnus twierdzi ze w tym wypadku mozna oddawac w roznych miastach Polski ..pisala o tym wyzej .. Ona dzisiaj juz pewnie poszla spac ..mamy kilka dni bo operacja planowo powinna sie odbyc w przyszly poniedzialek .. Zajrzyj jutro ... i ustalicie w jaki sposob to zalatwic .. Mnie sie wydaje ze takie druki powinna miec kazda Stacja Krwiodawstwa ..Oddaje sie krew a na karcie pisze ..nazwisko chorego ..miasto i szpital w ktorym przebywa na leczeniu ..i to oni powinni przeslac informacje ze u nich ktos oddal na rzecz konkretnej osoby .. ..dzieki za odzew .Prosze .nie zrezygnuj jesli tylko mozesz oddac krew ..warto komus uratowac zycie ..🌻 Pozdrawiam

Witam dziękuję za zainteresowanie, jeżeli ktoś jest chętny to proszę o maila. Nie chcę nie swoich danych osobowych puszczać do sieci. Proszę o maila i wszystkie dane prześlę. Dziękuję. domowy.mazurkow@op.pl Specjalnie o to dopytywałam i można oddać tą krew w dowolnym miejscu.

Gość w goreeeee

Gość w goreeeee