Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lornetka

od czego zacząc?

Polecane posty

Gość lornetka

no właśnie,jestem zielona. od czego zacząć? właśnie postanowiliśmy się pobrać. jakie powinny być nasze "pierwsze kroki"? najpierw szukać sali? iść do księdza zaklepać termin?

Gość alluu
jesli robicie wesele to wpierw radze szukać sali, w kościółku o termin łatwiej! jak znajdziecie salę to po niej szukajcie zespołu. a tak pół roku przed ślubem ( chociaż ja tak naprawdę szukaąłm 4 miesiace przed) za suknią trzeba się rozejrzeć. powodzenia!

To prawda, najwazniejsze są sala i zespół. Z księdzem zawsze można się jakoś umówić - my mieliśmy ślub o 13.00. Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic (do 150 km) to polecam nasze usługi, jako zespołu :) nie tylko na wesele :)

Gość alluu
Ireth!! gracie na ślubie? oprawa muzyczna - o to mi chodzi ;) 3o wrzenśnia macie wolne?? pewnie nie - jak gracie też na weselach...no ale moze mozesz kogoś polecic kto ładnie śpiwea jest z warszawy. chodzi o kobiecy głos - tak zeby zaśpiewałą przed Ewangelią, w czasie Komunii..wiesz o co codzi napewno ;) daj znać slub mamy o 16!!

Pewnie, ze gramy na ślubach i na weselach :). Podaję nr telefonu 605 257 293 - to numer do \"kierowniczki\" naszego zespołu :) Dowiesz się wszystkiego :)

Gość alluu
oo super dzięki!

Gość lornetka
dzięki. mam nadzieje ze z salą nie bedzie wielkiego problemu, bo wesele malutkie. mój brat miał problem z ksiedzem - chcieli ślub w drugi dzień świąt, księdzu nie pasowało bochciał odocząć a nie iść "do pracy"

Z pewnością najpierw sala a następnie zespół. To jest najważniejsze na początek.

Gość f h j
a jak szukac sali? kiedy placic? u mnie jest taki problem, ze dopiero zaczelismy pracowac.. wiec pieniedzy nie ma... kiedy za sale sie placi??? mozna w ratach?

Gość będzie
pewnie tak ze najpierw zaplacisz jakś inewielka zaliczkę np. 400zł a dopiero przed sdamym ślubem reszte

Gość gruchaaa
co do opłat ze salę to przy podpisaniu umowy płącicie zliczkę - najcześciej tak do 1000 zł za resztę około tygodnia przed weselem - jakieś 80% no i resztę po weselu. my akurat znaleźliśmy ofertę gdzie za sale i przyjęcie pałcimy pół na pół tzn pół kwoty przed weselem i pół po weselu. wydaje nam sie to uczciwe i podobało nam się to choć jak szukaliśmy to większość chciała wg tego pierwszego wariantu czyli tydzień prze już około 80%! no ale jakby coś zchrzanili....to ciekawe czy tak chętnie zwrócili by kasę..pewnie nie i daltego warto sie dobrze zastanowić co sie chce. a co do szuaknia sali to chyba najlepiej internet ewentualnie duz ojest ofert w gazetach typu +Twój ślub" itp