Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie boje

dziwny bol w dole brzucha?!?!

Polecane posty

Gość tak sie boje

czesc dziewczyny moze wy mi pomozecie , okres spoznia mi sie 7 dni i czuje dziwny bol w dole brzucha tak jaby mnie jajniki bolaly , moze glupie pytanie ale czy to moga byc objawy ciazy??? naprawde mnie to martwi....???!! i bardzo prosze o szczere odpowiedzi!!:(

Gość hzm
mogą to być objawy ciąży, ale równie dobrze moga to być objawy zbliżającego się okresu. napisz cos więcej...jakiej długości masz cykle? w którym dniu cyklu sie kochaliście? zabezpieczasz się?

Gość ja mam 19
nio podałaś za mało informacji..

Gość tak sie boje
no walsnie cykle mam zazwyczaj co 28-30 dni , wiec az 7 dni naprawde mnie przeraza , in pewnie ,mie teraz zjedziecie ale nie zabezpieczamy sie , jestesmy ze soba ponad 2 lata i zawsze robilismy to bez gumki i bez tabletek( tabletek nie moge brac) ale nigdy nie spuszczal mi sie do srodka , ale wiem ze przed wytryskiem jest wydzielina w ktorej tez znajduja sie plemniki , dlatego sie martwie , tak powiecie ze jestem glupia ....ale jednak prosze was o zdanie .....

Gość marychaaa
a w którym dniu cyklu się kochaliście?

Gość tak sie boje
teraz nie powiem dokladnie wktorym dniu ,bo robimy to raz ,dwa na tydzien , wiec nie pamietam ktory to byl dzien...

Gość hzm
sprobuj sobie przypomniec. przede wszystkim zrob test. ja zrobilam jak okres spoznial mi sie 9 dni....dwie krechy grubasne wyskoczyly, nie musialam nawet czekac 3 minut podanych w ulotce... a teraz 10 tydzien ciazy leci i mam ochote umrzec.

Gość ja mam 19
to popros chłopaka.. ehhh jesli płodne to mozesz zajsc.. ile masz lat?

Gość tak sie boje
no walsnie to wszystko mnie martwi , to dlaczego przez ponad 2 lata nie zaszlam w ciaze??? i teraz .....a lat mam 20 ...:( i bardzo mozliwe ze w ktoryms z dni plodych sie kochalam ...:(

Gość ja mam 19
no właśnie niekiedy tak jest niekiedy 2/3 lata spoko a tu bach dzidzius..

Gość hzm
dziwny czas jest teraz... w moim otoczeniu naprawde duzo dziewczyn zachodzi w ciążę. miałam cykle tej samej długości, co ty i tez mocno sie zdziwiłam, ze przez 2,5 roku nie zaszłam w ciaze mimo, ze nie zawsze uwazalismy...a tutaj prosze... jeden numerek pare dni po okresie, chyba nawet nie doszedl wtedy we mnie...i.. dziecko :O

Gość tak sie boje
poczekam moze jeszcze 2 dni , a pozniej zrobie test , i tak apropo jaki byscie polecaly (nigdy nie kupowalam) taki ktory w krotkim czasie wykryje ciaze ???

Gość hzm
quick vue, pre-test, bobo test... najlepiej kup płytkowy, a nie paskowy... test możesz zrobic juz teraz, nie musisz czekac, chociaz wiem, ze pewnie wolisz odwlec trochę tę chwilę. generalnie tego typu testy wykrywają juz 6-7 dniowa ciaze, a najlepiej robic je w dniu spodziewanej miesiaczki albo jak ci sie kilka dni spoznia.. robilam juz kilka testow w zyciu i zawsze, kiedy wychodzil negatywny, jeszcze tego samego dnia dostawalam okres.

Gość marychaaa
zresztą podziwiam że wy przez lata wytrzymujecie ten stres, ja po każdym stosunku bym ubierała ze starchu, że zaszłam w ciążę.

Gość 19nastka
Ja tez mam taki ból od wczoraj...dzisiaj może mniej intensywny...Też sie obawiam ciązy,bo raz kochaliśmy sie z moim chłopakiem,ale to w ostatnie dni miesiączki i metodą stosunku przerywanego.Nie wiem czy powinnam az tak się obawiać ciąży,bo do okresu zostało mi ok5 dni,a taki ból w tych dniach cyklu nigdy sie jeszcze nie poijawił u mnie....Poza tym innych objawów potencjalnej ciąży nie mam.Tylko dzisiaj trochę mam dziwny smak w ustach i piersi jakby pełniejsze....Jak nigdy zresztą...hmm....

Gość tak sie boje
czesc dziewczyny !!! dzisiaj zrobilam sobie test , i wyszedl negatywny -nie jestesm w ciazy-na cale szczescie !! ale pojawia sie drugi problem , NIE MAM OKRESU JUZ 10 DNI!!!! nie wiem o co chodzi , nigdy wczesniej sie tak nie zdazalo co najwyzej 4 dni spoznienia a teraz 10 , co to moze znaczyc !!!?? boje sie...?!

Gość tak sie boje
haloooo dziewczyny , gdzie sie podzialyscie???

Gość .....klamerka....
wiesz,niedawno mialam bardzo podobny problem...i wiem jaki stres musialas przejsc,ja panicznie sie balam...wszystko wygladalo podobnie,kochalismy sie,ale nie szczytowal we mnie(zawsze poza miom cialem)nie bylismy zabezpieczeni-wiadomo jak to sie moze skonczyc.pozniej 1 dzien opoznienia-to jeszcze nic strasznego,potem 2,3,4...az w koncu 9...zaczelam sie zle czuc,bolal mnie brzuch,bylo mni niedobrze,nawet mialam temperature podniesiona....poszlam do lekarza,okazalo sie,ze nie jestem w ciazy.kilka dni przed spodziewana miesiaczka mialam wypadek,bardzo mocno uderzylam sie w brzuch w czasie upadku,myslalam,ze to tylko stluczone biodro-altacetem nasmaruje i przejdzie,a tu sie okazalo,ze wewnatrz zrobil mi sie jakis obrzek,nabilam sobie\"guza\"ktory spowodowal zmiany hormonalne i stad to cale opoznienie,potem bralam jakies tabletki i wszystko wrocilo do normy:)

Gość tak sie boje
klamerka- to jest wlasnie najgorsze , najpierw stresowalam sie ze jestem w ciazy po 10 dniach czyli dzisiaj zrobilam test i wyszedl negatywny , teraz mam znowu problem , bo nie mam okresu , a w ciazy nie jestem , hmmmm pierwszy raz cos takiego , poczekam do poniedzialku , jak nie dostane to juz napewno bede musiala isc do gina!! jak ja tego nie lubie...:(:(:(

Gość tak sie boje
No dziewczyny dostalam wkoncu tak bardzo upragniony okres!!!!!!!! ale dopiero po 12 dniach , dziwne ze az tyle sie spoznil , myslicie ze ze cos jest nie tak , i czy tez tak mialyscie , czego to moze byc wplyw??

Gość negggi
mmam to samo i teraz ja sie panicznie boje juz nie wiem co ze soba zrobic;((( do okresu pozostalo mi jeszcze kilka dni ale boje sie ze nie przyjdzie.. bola mnie troche dziwnie jajniki :( (ale tez i nerki i nie wiem czy to nie jakas choroba?) boje sie dziewczyny, odezwijcie sie...