Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniony

Tęsknię i kocham...

Polecane posty

Gość stęskniony

Tęsknię... Jesteś gdzieś tam...beze mnie...pamiętasz mnie? To ja. Bez Ciebie jest szaro, wietrznie i zimno w moim sercu. Każdej nocy usypiam wiedząc że znowu będziemy szczęśliwi. We śnie. I wiem że jak się przebudzę nad ranem to rzeczywistość będzie docierała powoli...jak szarańcza atakująca sad pełen jabłek... Odezwij się...kiedyś jeszcze. Kocham Cię.

Gość stęsknionaaaaaa
Też mi jast trudno...ale tkwić musz ew postanowieniu.. codzień myślę o Tobie ...i cierpię .. tak naprawdę też Cię kocham niestety

Gość paskudna prowokacja
😭

Gość po części opętana
no i co dalej???? bom zasiadła w kącie z zapartym tchem tak tak, pamiętam o oddychaniu:)

Gość niekoniecznie
wiem to

Gość niekoniecznie
chodziło o prowokację ;)

Gość stęskniony
Co dalej? Ta niewiedza mnie zabija...kawałeczek mnie dzień po dniu. Nie chcę być bez niej. Straciłem kawałek siebie. Mija dopiero 10 dni od kiedy postanowiliśmy zerwać resztki kontaktu i równo miesiąc od kiedy nie śpi w moich ramionach... Trwam. Przy telefonie. Odganiając dłonią dłoń wybierającą Jej numer...

Gość niekoniecznie
nie lubię takich STARYCH zamków...ten zimny kamień...brrr :/

Gość po części opętana
jeeeejku, pięęęęęęękny, ale "co Ty wiesz o zabijaniu":O

Gość pamiętam...
i cieplej mi na sercu, kiedy to czytam...Myślałam już, że zapomniałeś. Nasz sen...on może być jawą, bo przecież ja nie przestałam Cię kochać i też tęsknię

Gość stesknionaaaaa
ja sprawdzam codzień telefon 1000razy...wszystkie emaile...gg...i szaleję...po co mi to było??? taki koszmar na siebie wziąść... ale to konieczność była.. niestety.. ;(

Gość po części opętana
no ja też sprawdzam wciąż maile, i wciąż (prawie) same propozycje na cybersex:O:O

Gość stesknionaaaaa
ja tylko spamy...i inni..którzy mnie nie interesują :(

Gość stęskniony
Dlaczego dałaś się porwać w szpony demona przeszłości? Dlaczego dałaś zniszczyć całe piękno które wewnątrz siebie zbudowaliśmy, tak kruche jeszcze? Dlaczego to pół roku jest dziś dla mnie całym życiem? Dlaczego tak to zakończyliśmy? Nie mogę zadzwonić...nie chcesz tego przecież. Kocham Cię. Moje dłonie błądzą nad ranem w pościeli szukając Twojego ciepłego, aksamintego ciała...słucham, czekając na rozkoszny pomruk miłości budzącej się rano do życia...

Gość po części opętana
i odddech :) no qrcze, no zdzwońcie się:(. Jestem za wrażliwa na ludzką krzywdę :O

Gość stesknionaaaaa
jednak nie dzwoń..tak postanowione ;(

Gość stęskniony
Nie jestem Pawłem...choć bardzo bym chciał. Nie zdzwonimy się. Rozstaliśmy się w obliczu problemu z którym nie potrafiliśmy sobie poradzić a z którym walczyliśmy od dawna. To ktoś z Jej przeszłości. Niedawnej. Ktoś z kim przeżyła swoje pierwsze, najdłuższe uczucie. Ktoś kto Ją bardzo skrzywdził. Walczył pięć miesięcy. To zburzyło nasz zamek. Nie dałem rady uzupełniać wypadające cegły z murów. Usunąłem się. Opuściłem walący się zamek.

Gość stesknionaaaaa
ten nastrój dobry na samotne przemyslenia...też...

Gość po części opętana
chujnia >> ale Ty jesteś z romantyzmu obdarta:O ;)

Gość stesknionaaaaa
i meczymy się wszyscy... a cukiereczek..tez coś zagubiony...ale to nie ta "droga"..

Gość stęskniony
To nie rozpacz. To tęsknota do tego co jeszcze tak niedawno było. To tęsknota do miłości urwanej w połowie. To tęsnkota do najwspanialszej, najcieplejszej Łagodności...

Gość stesknionaaaaa
cierpie ...ale pławię się po części w tym...ponieważ...to te zjest takie romantyczne.... niemniej brak tu szczęścia...:( a dużo melancholii...próbuje zyć z tym czego chcialam... ale teraz po tym co było... to juz nie to samo.. tęsknię i kocham :( dlaczego..tak postanowiłam :(((

Gość stęskniony
Stęskniona, Rozdaj karty na nowo...czasem żałujemy i wiemy że popełniliśmy błąd.

Gość stesknionaaaaa
nie da rady :((( to mój pomysł :(( ja tak chciałam... i żałuję ale wsyd mi się przyznać...że to był zły pomysł :(( cierpie więc...coraz bardziej...

Gość stęskniony
Abox, Skąd wiesz, że masz rację? Waham się czy dobrze zrobiłem zostawiając Ją. Nigdy nie miałem takiego poczucia straty...mimo że życie mnie kiedyś doświadczyło.

Gość stesknionaaaaa
stęskniony... jeszcze poczekaj...raz podjęte decyzje...a potem zmieniane... to niepoważne to brutalne...ale tak musi być.. zbierasz doświadczenia...życiowe :\