Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic nie wiem

Porównanie przegladarek

Polecane posty

Gość coś te badania nastawione
bardzo antyFF. ciekawe kto je sponsorował. przeczytaj komentarz angh konkluzja: "Podsumowujac, artykul jest nieprzemyslany, zaciemniajacy rzeczywistosc, wyjatkowo stronniczy, niezgodny z prawda poprzez niedomowienia, sugestie i glosnym krzyczeniu o rzeczach, ktore nie istnieja. Kazdy z przedstawionych punktow po prostu osmiesza piszacych. Firefox jest bardzo dobra przegladarka, podobnie jak Opera. Takie badania i porownania to tylko czysty populizm. Wiekszosc ludzi nawet nie siegnie do zrodel. Poprawnosc wyswietlania (stron poprawnie wyswietlanych tylko przez IE) przy tak malej zgodnosci IE ze standardami (css, xhtml) pokazuje, jak wiele stron jest tworzonych przez osoby ktore o standardzie nie maja pojecia. Mam nadzieje, ze niewiele osob nabierze sie na tak glupie artykuly..."

Gość chmmm
O ile wiem to IE przepuszcza wiele wirusów i sporo smieć , zaczołem kozystać z Opery , kumpel poradził mi na przejście naMozille ale wruciłem do opery i tak zostalem a tu znalazłem nazwy dostępntch przeglądarek Internet Explorer, Firefox, Mozilla Suite, Opera, Konqueror oraz Safari.Więc stawiam na operę oczywiście w polskiej wersji

Gość robisz tyle ortów
że się czyta z trudem:D

Gość chmmm
O ile wiem to IE przepuszcza wiele wirusów i sporo śmieć, zacząłem korzystać z Opery, kumpel poradził mi na przejście na Mozille, ale wróciłem do opery i tak zostałem a tu znalazłem nazwy dostępnych przeglądarek Internet Explorer, Firefox, Mozilla Suite, Opera, Konqueror oraz Safari. Więc stawiam na operę oczywiście w polskiej wersji .Pasuje poprawione

Gość robisz tyle ortów
ambitny jesteś.;) jeszcze tylko Opera:P

Gość chmmm
no niestety robie błedy i dlatego pisze teksty w wordzie a potem poprwaiam

IE tak czy siak jest najgorszym syfem wśród przeglądarek :O Ja uzywam Opery choć ona nie wszystkie zdjecia , pliki wideo czy strony obsługuje (zależy to tez od wersji, na laptopie mam najnowszą ale nie sprawdzałam z wszystkim za to na PCcie mam starsza i tam np gorna mi nie otworzy, mbanku, filmików z Youtube i innych) bo sie do niej przyzwyczaiłam, w razie czego mam jeszcze FF :)

zdecydowanie opera. zakladki sa super wygodne, w mozilli tez sa ale jakies nieporeczne. a na wirusy i spyware polecam linuxa:)

Gość tylko firefox

linux jest fajny, tylko szkoda ze do kur***** nędzy gry robione sa na windgroze :/

tylko firefox!!!!:P:P:P kocham uwielbiam uzywam i wlasciwie nie mam zastrzerzen.

ja też mam FF :) tylko wkurza mnie, bo żeby zainstalować urządzenie wielofunkcyjne hp musiałam jako wymóg niezbędny na chwilę zainstalować IE :( Wkurza mnie też to że wiele, żeczy jest robionych pod IE :O