Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena21

Zdrowe pyszności

Polecane posty

Gość Marlena21

Zastanawiam sie nad pewna rzecza.Przeciez nie mozemy cale zycie odmawiac sobie przyjemnosci,nawet bedac na roznych dietach.Wpadlam na pomysl,zeby wpisywac w tym topiku same zdrowe pysznosci,na ktore mozemy sobie pozwolic od czasu do czasu. A wiec moze zaczniemy od roznych batoników? Jakie polecacie batoniki,ktore sa zdrowe i pozywne?

Gość Arotka87
wystarczy przejsc sie do sklepu ze zdrową żywnościa a napweno cos slodkiego i zdrowego sobie wybierzesz:) zreszta juz w prawie kazdym spozywczaku mozna kupic taki batoniki z ziaren z dodatkiem roznych owoców.. niestety nie pamietam nazwy... raz na jakis czas moza zjesc taki batonik:D ja jestem na 1000 kcl ale slodyczy nie jem.. nie musze bo nigdy nie bylam od nich uzalezniona wiec bardzo latwo jest mi sobie ich odmówić:) Nastepnym smakołykiem (jeśli chodzi oczywiscie o mnie)- są wafle ryzowe.. lubie je chrupac, jeden ma ok 35 kcl, traktuje je jak chipsy:P zreszta za chipsami nie tesknie:) Mozna takze chrupac wase najlepiej "Sport".. oczywiscie nie caly czas.. kilka platków na pewno zaspokoi głod.. ( w przerwach miedzy posilakami)... tyle na ten temat.. pozdrawiam

Gość kalusiaa22
polecam batonik musli..chyba crunchy..bardzo mi pomaga, jem go co drugi dzien, oproc tego normalna dietka.Ja musze cos slodkiego zawsze zjesc..jestem uzalezniona:)

Gość kalusiaa22
ahaa i wafle ryżowe cynamonowe..pycha:)

Gość Kassssska
a ja polecam batoniki typu Corn Flakes, CiniMinis, Chocapic, Nesqiuk. Zawierają wapń i witaminy w płatkach. Mają cos około 100 kcal.

a ja polecam Wam snickersa lub Marsa Nie dziwie się, że macie problemy z nadwaga, skoro lubicie tyle wpieprzać słodyczy :o

A już myślałam,że będzie o jedzeniu.Sałatka jakaś,sposób na rybkę,mięsko...nisko kaloryczne.Znowu to samo.Jeszcze dodajcie jogurt i pepsi light.Samo zdrowie,smacznego:(((

Gość Stokrotka106
czy samymi slodyczami czlowiek zyje? a moze jakis przepis na salatke na slodko z owocami? to bedzie lepsza alternatywa i jaka zdrowa :)

ja uwielbiam truskawi i poziomki ale nie ma ich przez cały rok... napewno nie tych co zostały zerwane wczoraj... morele prosto z drzewa też... tylko szkoda ,że nie ma ich przez cały okrągły rok

Gość kruczekkkkk
- galaretka owocowa ok.60 kcal w 100g - marchewka i jabłko ( pokroić w cieńkie plasterki i chrupać jak chipsy) hihi...moje ulubione żarełko jak patrze na tv :) -jogurt naturalny + otręby + jabłko + cynamon ---> wszystko wymieszać i gotowe :) pychaaa :D

Gość peelle
ja piokę: ziemniak, pomidor, papryka. gotuje wode dodaje kostki rosołowe upieczone warzywa miksuje dodaje do wywaru pogotouje przyprawiam i mam pyszną zupkę czasem z makaronem a czasem z grzankami. polecam. dziś dusiłam na małym ogniu paprykę, cebulę, kabaczek i mortadelka, pomidorki przyprawy i pietruszka. do duszenia dodałam 3 łyżki oliwy ale jak na taki gar to nie za dużo bynajmniej jak dla mnie.