Gość Zoyka Napisano Wrzesień 6, 2006 Hej. Mam kilka pytań odnoście oganizowania wycieczek do Grecji. Z góry dziękuje za odp. Nigdy nie byłam z biurem pozdrózy, nie wiem O CO sie pytać i co zrobić żeby nie znależć sie w piekle zamiast w raju :) Odrazu dodam ze pod uwagę brałam tylko Triade jako biuro pewne i zaufane, cieszace sie dobrą opinią( yyy może kolejny raz sie myle) :) Przede wszystkim chciam zapytac ile trzeba około, orientacyjnie wydać za 8 dni pobytu w Grecji, bo jak widze oferty za 1200 z HB i wszyscy mówią że super to jakoś ciężko mi uwierzyć :) ja mam wrażenie( zawsze tak mi sie wydawało) ze wizyta w grecji to wydatek rzedu ok 2500 tyś? Jednym zdaniem, czy warte sa wycieczki w Triadzie za ok 1200, 1500 zł? Zaznaczam, ze nie chce hotelu typu Sheraton, ale dużo skromniejszy tylko czysty i ładny, blisko plaży (PIASZCZYSTYEJ) :) Kolejna sprawa to czy jest możliwośc wyboru pokoju już w Polsce? Jak zorganiować wycieczki, czy przewodnik kupiony w PL wystarczy, jaki przewodnik polecacie( może Pascal'a)? Jak przygotować sie na podróż samolotem? ( też nigdy nie leciałam) O co mogę zapytać rezydenta? Jak wygląda zakwaterowanie w hotelu? ehhh tyle mam pytań..., może chociaż na część z nich uzyskam odp :) Z góry dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach