Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zoyka

WYCIECZKA Grecja

Polecane posty

Gość Zoyka

Hej. Mam kilka pytań odnoście oganizowania wycieczek do Grecji. Z góry dziękuje za odp. Nigdy nie byłam z biurem pozdrózy, nie wiem O CO sie pytać i co zrobić żeby nie znależć sie w piekle zamiast w raju :) Odrazu dodam ze pod uwagę brałam tylko Triade jako biuro pewne i zaufane, cieszace sie dobrą opinią( yyy może kolejny raz sie myle) :) Przede wszystkim chciam zapytac ile trzeba około, orientacyjnie wydać za 8 dni pobytu w Grecji, bo jak widze oferty za 1200 z HB i wszyscy mówią że super to jakoś ciężko mi uwierzyć :) ja mam wrażenie( zawsze tak mi sie wydawało) ze wizyta w grecji to wydatek rzedu ok 2500 tyś? Jednym zdaniem, czy warte sa wycieczki w Triadzie za ok 1200, 1500 zł? Zaznaczam, ze nie chce hotelu typu Sheraton, ale dużo skromniejszy tylko czysty i ładny, blisko plaży (PIASZCZYSTYEJ) :) Kolejna sprawa to czy jest możliwośc wyboru pokoju już w Polsce? Jak zorganiować wycieczki, czy przewodnik kupiony w PL wystarczy, jaki przewodnik polecacie( może Pascal'a)? Jak przygotować sie na podróż samolotem? ( też nigdy nie leciałam) O co mogę zapytać rezydenta? Jak wygląda zakwaterowanie w hotelu? ehhh tyle mam pytań..., może chociaż na część z nich uzyskam odp :) Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować