Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

POMOCY POSZUKUJĘ W ZWIĄZKU PIOSENECZEK-HELP ME!

Polecane posty

Gość help me

Juz czytałam inne wypowiedzi,ale oczywiście znowu ja poproszę o doradzenie, bądź podpowiedź co do piosenki dla rodziców. Nie chciałabym Urszuli Sipińskiej"Cudownych rodziców mam" Interesuje mnie pioseneczka,w której jest tekst "kochana mamo,kochany tato", bądź "rodzice" ale nie wiem,kto to wykonuje. Jesli ktoś ma te nutki,proszę o odpowiedź podam e-maila. Chyba,że znacie jeszcze inne,proszę o podanie. Poszukuję również miłej pioseneczki dla świadków-jaką byście mi zaproponowali-proszę o pomoc.Niebawem mam wesele,a z tymi piosenkami mam problem. Proszę napiszcie!!!

Świadkowie sa parą czy będą z osobami towarzyszącymi? Jeśli ta pierwsza opcja, to sprobuj dyskretnie dowiedzieć sie, jaka jest ich ulubiona piosenka lub też piosenka, która ma dla nich jakieś znaczenie :) A jeśi będą z osobami towarzyszącymi, to może (dla śmiechu) piosenkę z serialu Przyjaciele?

Gość help me
A mianowicie świadkowie, będą z osobami towarzyszącymi. I będzie trudno się dowiedzieć, jakie sa ich ulubione piosnki, bo nie mieszkaja blisko mnie, i zbytnio nie idzie się podpytać. Więc mam problem :(