Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasto_l_a_t_k_a

JAK ZAGADAC DO CHŁOPAKA KTÓRY MI SIE PODOBA?wiem ze to pewnie proste ale podpowi

Polecane posty

Gość nasto_l_a_t_k_a

podpowiedzcie! chodzimy do równoległych klas.. on mi sie b. podoba.. i chyba on to wie. chcialabym poprostu sie z nim zapoznac.. ale zawsze jak juz jest okazja nie mam na tyle smialosci.. :( i jak to zrobic.. poprostu zaczepisc go na korytarzu? nawet jesli obstawiony jest kolegami? ;{ podpowiedzcie cos. jak to zrobic??

Gość nasto_l_a_t_k_a
hejj no proszem:D

Gość użyj opcji szukaj

Znajdź jakiegoś Waszego wspólnego znajomego, ten ktoś może was zapoznać ze sobą :P

Gość Ja Ci powiem jak
mnie niektórzy chłopcy podrywali, kiedy bali się do mnie podejść (bo chyba trochę ich przerażałam hehe). Zapoznawali się mimochodem z jakąś moją bliską koleżanką, zazwyczaj taką która uchodziła za bardzo przystępną i sympatyczną. Zakumplowywali się z nią jak z siostrą, a potem jak ja rozmawiałam z tą koleżanką to oni się tam jakoś niby przypadkiem znajdywali i siłą rzeczy musiałam się z nimi zapoznać jak już w trójkę staliśmy. Hehehe.. Wiem to bo potem wypływał prawdziwy powód tego zapoznawania się. Kilka koleżanek mi to przekazywało pocztą pantoflową, że ten czy tamten do nich przyszedł wypytać o mnie. Ja nie wiem czym ja tak straszyłam, że do mnie bezpośrednio bali się podchodzić tylko musieli szukać pośrednika, by się zapoznać :D Chyba się bali odrzucenia, jakiejś gafy i spalenia cegły :D A taki pośrednik w postaci neutralnej koleżanki był bardziej bezpieczny, bo pod płaszczykiem przypadkowego spotkania.