Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalberta

essence- uzywacie?

Polecane posty

Gość aalberta

Czy uzywaliscie kosmetykow tej fiemy? ostatnio zauwazylam stoisko essence w naturze jest tam duzo kosmetykow do makijazu, ciekawe kolory cieni i blyszczykow. na wizazu i tobrebce jest tylko kilka zrecenzowanych kosmetykow z tej serii, prosze o wasze opinie bo chetnie bym sobie cos fundnela :)

kupiłam mojej siostrze w Niemczech taką trójfazową oliwkę do skórek, była bardzo zadowolona, zużyła do ostatniej kropelki :D poza tym przywiozłam jej też takie potrójne cienie, też jej się podobały ;) sobie przywiozłam dwa balsamy do ust - truskawkowy i pomarańczowy, oba bardzo fajne, może nie aż tak dobre jak Tisane, ale w sam raz na lato albo dla niewymagających ust :) niedawno zobaczyłam, że są w Naturze, i tak się przymierzam do jakiegoś miłego drobiazgu, jeszcze nie wiem co ;) jakieś propozycje na miły gadżecik?:D

maja fajne pomadki ,blyszczyki i ciebie. kredke mam z tej firmy tez :) ale jest za miekka :( nie mozne jej dobrze naostrzyc, kiedys kupilam sobie tez tusz tej marki i jak za ta cene byl nawet ok. ogolnie fajne kosmetyki i niedrogie,mozna wyprobowac. pomadki,blyszczyki i cienie moge wam goraco polecic!:);)

essence magic nail therapy jedyne co mi pomaga na paznokcie - naprawde rewelaja, a opakowanie koszt ok 10zł zawsze miałam długie paznokcie, w wakacje zaczęły się łamać i rozdwajać, po dwóch opakowaniach, uzywałam dwz razy dziennie, mam znów długaśne pazurki kosmetyki do twarzy średnio mi podchodzą, natomiast ta odżywka - cudo