Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbvb

PYTANIE DO KOBIET KTÓRE SĄ W ZWIĄZKACH TRWAJĄCYCH DŁUZEJ NIŻ 4 LATA...

Polecane posty

Gość vbvb

czy wasi faceci dalej was zaskakują i kupują kwiaty ,róze,prezenty? jesli tak to jak często?prosze napiszcie.

Gość niestety nie
mój facet juz dawno mnie nie zaskakuje..

Gość gdfgfg
hahah kto wytrwa spytaj najpioerw w takim długim zwiazku//

Gość pupupupupu
zapomnij

Gość zaskakuje mnie czasem az mnie
zatyka, ale nie sa to roze :O teraz nasz zwiazek przypomina malzenstwo, zdarzy sie romantyczny poryw, ale nie jest to juz takie jak wtedy. Tertaz mamy inne problemy. Owszem, takie rzeczy sa mile zawsze, ale teraz jestesmy juz do siebie mocno, bardzo mocno przyzywczajeni ;)

Gość Pewna Pani
🖐️ Jestem w związku już 25 lat (minęło w czerwcu tego roku). Kwiaty od męża w tym roku dostałam tylko raz, na rocznicę naszego ślubu. Wcześniej były moje urodziny i imieniny i nic, bez kwiatka, nie mówiąc już o kwiatach bez okazji. Pozdrawiam

Gość mój mi kupuje prezenty
kilka razy do roku, jeszcze w miare mnie szanuje ale chyba tylko dlatego, że nie mieszkamy razem. Boję się że jak zamieszkamy to zacznie mnie olewać, jak mnie bedzie widywał na co dzień :(

Gość zapomniajaa
chyba w mazreniach..pytanie do tej mam co pisala ze jaaż zatyka jak jązaskakuje jej man.a co takiego robi i ile lat jestescie razem..

Gość Elżbieta Batory
ff

Gość magdalalaaaa
Z MOIM JESTEM 6 LAT.. zaskakuje mnie najczesciej rzeczami typu.:robi pyszne jedzenie. albo ostatnio jak spalam wyciąl z papieru kolorowego wielki domek i przyklejal jakies tam kwaity i ogóródek i napisy ze to nasz dom i nasze postacie wyciąl niby z papieru..szok..jak tozoabczylam to mnie wcięlo aż .. robil to 2 godziny choc mial na głowie robote inną .. mam 24 lata wiec i on tez wiec to chyba dziecinne ale miłe..

Jesteśmy ze sobą ponad 6 lat, mieszkamy razem kolo 4. Prezenty dostaję regularnie, okazuje mi czulość, prawi komplementy, tylko gotować się malpa jedna nie chce nauczyć i sprzątać skarpetek po sobie ;)

Gość vbvb
prosze piszcie jeszcze przy kazdym wpisie ile lat jestescie razem :):)a jesli kupuje to co i czym zaskakuje:)ciekawie bedzie:)moze jakies pomysly mi sie spodobają i sam zaskocze moją panią :)pozdrawiam

Gość magdallaaaa
to mój wstyd powiedziec ale tylko on gotuje zawsze bo ja nie umiem i on pierze ,sprzata w domu i czasem mnie gani ze skarpetki rzucam po łóżku:):)takze on robi wszystko co baba powinna a jeszcze inne prezenty robi:):) mam dobrze z nim w domu..to taki kucharz i sprzatacz w jednym pranie tez mi robi i wszystko..:):)ma uczuleniena punkcie sprzatania ..to taki jego konik..jak widzi kurz to od razu z pronto leci..a w szafie ma poukladane tak ubrania ze na kostke i równiutko byc musi..czasem mnie to nerwia ale cóż..pedant cholerny

jestem znim 5lat czasem mnie zaskauje jeszcze ale to juz nieto samo co na poczatątku a szkoda bo bylo tak fajnie, mimo to i tak go kocham najbrdziej na swiecie

Gość zzxddd
hahahhaa nawet kwiatka nie dostalam cale zycie/

Po 12 latach mój mężczyzna zachowuje się jak w pierwszym miesiącu znajomości. Nigdy nie zapomniał o ważnej dacie. Przynajmniej raz w miesiącu robimy sobie uroczystą kolacyjkę przy świecach i winie

Gość lolly
5 lat gotuje częściej niż ja a tak to szału nie ma

Gość ksfsdfdsf
nigdy nie dostalam nic od niego ,..zawsze byl biedakiem. sorry raz dał mi tulipana zerwanego w ogrodku swej matki..

Gość o tak
A ja jestem ze swoim chłopakiem niecałe 8 lat. Jest tak jak na początku. Kwiaty i szampan na okazję, romantyczne kolacje i kąpiele kiedy się da. Rewelka

Gość msdfasfas
akurat ..juz ci wierzymy w te kolacyjki romantyczne i kąpiele..

Gość yhhh
ok 4lat razem, prezenty głównie slodycze do których mam słabość i wcale nie chciałabym ich dostawać bo mam tendencje do tycia (gruba nie jestem jak by juz ktoś chciał sie doczepić!!! :P) - on mi chyba to specjalnie robi :o :P

mojemu czasem sie zdarza kupic kwiaty bez okazji :) ale to jak go cos najdzie :o

Gość o tak
ojojoj

Gość ja nie wierze też
w te bzdury co tu zmyslaja laski.. akurat po tylu latach takie chłopy..haha uważaj bo ktos uwierzy..

Gość o tak
Co w tym wyjątkowego że jest miło od czasu do czasu po tylu latach

Gość ja w sumie tez w to nie wierze
a zwłąszcza w te bajery madzialaalaa niejakiej.. naprawde bardziej prawdopodobne jest ze mam kaktusa na dłoni:)

Gość rwererere
ta madzialala ma w głowie jak w dupsku..prowokatorka jedna..

Gość mila apanantkla
ma kochanke wiec co z tego ze tobie sprzata?

Gość rwererere
Owijam się szczelnie papierem toaletowym po czym zagrzebuję się starannie w piachu na plaży w Gdyni Orlowie i straszę zdegustowanych turystów udając mumię egipską :classic_cool: