Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fendi-sendi

hmm a może STUDENTKI PIERWSZEGO ROKU ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość fendi-sendi

Zaczynam studia za niecały miesiac i strasznie boje się jak to będzie, przy okazji wyprowadzam się z mojego miasta ehhh

Przyłączam się :D Zaczynam studia, swoje rzuciłam i w końcu idę na to co mnie interesuje. Dlaczego nie zrobiłam tego dwa lata temu? Daleko od domu będziesz?

Gość witam witam........
Drogie Panie..a co bedzie studiowac i gdzie???

Gość fendi-sendi
tak daleko, mieszkam na południu Polski a ide do Poznania....

Gość witam witam........
ja tez mialam rok przerwy i teraz jak dobrze pojdzie zaczne drugi rok studiów..a studiuje finanse:)

Gość witam witam........
Magdoosia to fajowo;):):)

A byłam na filologii ang.. Po dwóch latach miałam dość. Po maturze miałam iść na biologię albo na medycynę ratunkową i katastrof, ale wyszło inaczej. Może dlatego, że nie chciałam wyjeżdżać z mojego miasta, a tu z takich ciekawszych kierunków była tylko fil. ang. :O

Gość witam witam........
do medycznych studiów trzeba miec powołanie, ciezkie studia..dlatego Magdoosia podziwiam Ciebie:):)

Gość fendi-sendi
Dobry wybór Magdooosia, ważne robić to co się lubi, ja z kolei męczyłam się liceum przez trzy lata na biol-chemie bo okazało się ze to nie dla mnie. Kiedy z polskiego i historii wygrywałam konkursy to z chemii miałam 2 i przed każdym sprawdzianem trzęsły mi się ręce. Przynajmniej teraz ide na coś co lubie....

Dziewczyny, wspanialy czas przed wami. Ja bardzo fajnie wspominama czas swoich studiow. POWODZONKA

Podobno jestem stworzona do pomagania ludziom. Tak przynajmniej twierdzi TMT :D:P manganian VII potasu, ja też nas podziwiam :D

Gość agulaaaaaaaaaaa
Ja też tego roku zaczynam,a dokładnie juz w piątek:)Ciesze sie bardzo,bo 4lata miałam przerwy po szkole:( ale w końcu zostałam studentka:)a powiedzcie jak tu sie ubrać waszym zdaniem na pierwszy zjazd organizacyjny(zaocznie)???

Gość hmmmmmmmmma
witam dziouchy :P ja uciekam do Lublina, 300 k m od domu

Gość a ja będe mieszkać w akademiku
i też boje się jak to bedzie

ja idę do Łodzi na filologię angielską :) będę mieszkać w akademiku! na szczęście mam jakieś 66km do domku :)

Gość AsiunnnkakkakakakaaOna
ja na zaoczne we wrocławiu, Filologie Polską,.,, jest ktos kto rowniez we wrocł. zaocznie?

Gość Moja przyjaciółka
też poszła do Łodzi, zaczęła już wczoraj (politechnika), nie chce Cie straszyć ale warunki ponoć tam są takie koszarne, ze już szuka stancji, nawet tynk odpada z ścian, a z wc śmierdzi na pare metrów

Gość agulaaaaaaaaaaa
a ja Szczecin WSH TWP :)

Gość przyszła studentkaaaa
agulaaaaaaaaaa-> ja również zaczynam w piątek edukację na tej uczelni;) Jak miło tu spotkać swojaków:) Ja się strasznieeee boję iść na studia,sama nie wiem dlaczego...? Ale mam nadzieję,że dam radę. Co do stroju,to ja w piątek ubieram po prostu czarne spodnie i góra "z lekka elegancka". To spotkanie organizacyjne,inauguracje będzie później,coś koło 10go października. I wtedy to trzebaby się "odstrzelić" :D Pozdrawiam.

Gość fly_with_me1
a ja jestem na UJ.. tez zaczynam ;P jest ktos moze???

Gość agulaaaaaaaaaaa
przyszła studentkaaaa->no jak miło :) Góra z lekka elegancka mówisz:)To nie wygłupie sie chyba jak koszule założe:)Słuchaj a na jaki kierunek?