Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fendi-sendi

hmm a może STUDENTKI PIERWSZEGO ROKU ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość mayday w głowie
witajcie dziewczyny! :) mogę się dołączyć? ;) od czwartku wybywam do Poznania, 70 km od domu... trochę się boję, ale jestem ciekawa, jak to będzie :)

Gość a ja tez
a ja tez zaczynam w tym roku, mialam roczna przerwa a teraz na pedag, zaocznie

Gość agulaaaaaaaaaaa
a gdzie?

Gość Kamilkaaaa
oj dziewczyny ..Ja tez strasznie sie boje Zaczynam normalnie nowe zecie ,ale oczywiscie juz pojawil sie pierwszy problem Bede studiowac w Olsztynie i nie mam gdzie mieszkac Moze znacie jakies tanie kwatery?

Gość przyszła studentkaaaa
pedagogika;) tak jak wspominałam,boję się cholernie. Najbardziej chyba tego,że.... pogubię się w mieście:( nie jestem ze Szczecina i to może dziwne,"tracę orientację w terenie zabudowanym". Hehehe,śmiesznie brzmi,ale to niestety prawda:) Ale dam radę,mam nadzieję.

agulaaaaaaaaaaaa-> z tą koszulą jak najbardziej na miejscu:) ja tam jeszcze się nie zastanawiałam co na górę wrzucę,ale chyba też coś koszulowatego.

agulaaaaaaaaaaa-> a ty jaki kierunek wybrałaś?

Gość agulaaaaaaaaaaa
no to samo pytałam Ciebie:)Ja praca socjalna:)

Gość agulaaaaaaaaaaa
a Ty?

ja opiekuńcza i resocjaliz.

:) i ja sie dolacze:) zaczynam 3 pazdziernika. Doczekac sie nie moge, bo nudy...

Gość Łonaaaaaaaa
Ktoś jescze studiuje badz bedzie studiował w olsztynie?

Gość agulaaaaaaaaaaa
przyszła studentkaaaa-> w takim razie może przyłaczysz sie do Naszego forum studentów WSH :)?O to link... http://www.wsh-twp.prv.pl/

agulaaaaaaaaaaaa-> już wczoraj zaglądałam na to forum,bo chciałam poczytać coś o tej uczelni. Chciałam jeszcze przed spotkaniem w realu \"poznać\" studentów i wykładowców. Jednak coś mało tam jeszcze informacji:( Ale napewno się tam niebawem zaloguję! ;) Pozdrawiam.

Gość agulaaaaaaaaaaa
No to zapraszamy:)Słuchaj a jaka jesteś miejscowość-bo pisałaś,ze chyba nie Szcz.?Bo ja również nie ze Szcz.jestem. A tak poza tym to wiesz że dziś na stronce dołaczyli plan....:) Pozdr.

Gość Adres Tlen.pl
Lublin,WSEI:)rok byłam na UMCSie zaocznie ale dzienne to dzienne i dlatego się przeniosłam!:)a poza tym UMCS strasznie skorumpowany jest

Kurcze,nie mogę otworzyć legendy:o a zupełnie nie mogę się połapać o co w tym dokładnie chodzi nie mówiąc o tym,że nie wiem jak dojechać z dworca na poszczególne ulice.... ale jakoś to będzie

Gość ja jestem na ar
w krakowie

hej dziewczyny :)) ja tez zaczynam nauke po 4 llatach przerwy, mam 25 lat i ide na kosmetologie strasznie sie ciesze a jednoczesnie bardzo sie boje ze juz odzwyczailam sie od nauki

Gość agulaaaaaaaaaaa
To napisz chociaż w którą strone :)Ja w Gorzowa...Słuchaj no bardzo chciałabym Ci pomóc i wytłumaczyć no ale nie bardzo wiem jak:)za to podam Ci stronke,wpisz tam ulice wraz z numerami i Ci wyszuka-napewno trafisz:)

Gość agulaaaaaaaaaaa
ulla..-> ja równiez po czterech latach przerwy i też sie troszeczke boje,ale bardziej sie cieszę że w końcu to nastąpiło:) Pozdr.i powodzenia życze..

dzieki bardzo:)) a Wy w szczecinie bedziecie?? bo ja tu mieszkam i tu zaczynam ;))

Witam :) ja też zaczynam coś z medycznych, ale nie wiem czy wydolę:O i mieszkać też nie mam gdzie więc łączę się w bólu z Kamilką ;) ja niestety szukam kwarery w Krakowie , postanowiłam spróbować sił na UJ-cie Co to będzie co to będzie :P

Gość agulaaaaaaaaaaa
tak w Szczecinie...:)

agulaaaaaaa-> ja w stronę Kostrzyna;) dziękuję,dziękuję za stronkę! Nawet nie wyobrażasz sobie jak się przeraziłam jak zobaczyłam plan. Nie mam pojęcia jak to będzie. Aż mnie brzuch rozbolał z nerwów:( W sumie to nie stresowałam się do dzisiaj,bo jakoś tak mnie naszło,że się w tym wszystkim pogubię. Narazie nie będę zostawać w Szcz.,dopiero na jakoś 3 zjazd. Teraz postaram się dojeżdżać,ale nie wiem czy podołam. Zajęcia kończą się późno,wię w domu będę nocą,a o 4tej pobudka i znów to samo.... Ostatni rok też tak dojeżdżała,bo robiłam w Szczecinie roczną szkołę. Więc powinnam się przestawić na krótkie spanie. Ojjj,już sama nie wiem. Muszę odetchnąć i przespać się z tym wszystkim. Ufff,rozpisałam się:D