Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda1987

Ból jajników w 23.dniu cyklu

Polecane posty

Gość Magda1987

czy to normalne mieć w 23.dniu cyklu ból jajników?Ból ten zazwyczj pojawia sie u mnie ok.14-16 dnia cyklu...czyli w okresie jajeczkowania.Nie wiem czy mogę brać pod uwagę potencjalne zapłodnienie...???,bo z moim chłopakiem kochałam sie w okresie menstruacji,aczkolwiek był to tzw.stosunek przerywany i zdarzyło nam się tak tylko raz.W oresie domniemanej płodności kochalismy sie z prezerwatywą i tez nie kończył we mnie.Cykle mam 28-29 dniowe.Poza tym innych objawów ciąży nie mam i sie raczej nie stresuję!nie wiem co ma myśleć o tym...do okresu zostało mi ok.5 dni...Poradżcie cos kobitki.Buźka*

Gość Magda1987
Zapomnialam jeszcze dodać,że w okresie owulacji uprawialiśmy petting i mój Luby ocierał swoim penisem łechtaczkę.wiem,że płyn przedejakulacyjny może zawieraż plemniki,ale ryzyko chyba jest małe...???

Gość marychaaa
według mnie, to w ogóle nie ma takiego ryzyka, nie wierzę że bez penetracji można zajść w ciąże

Gość Magda1987
Mnie też sie tak wydaje,ale zawsze jakaś niepewność jest...tym bardziej,że pojawił sie ten dziwny ból...ehh...Raz kłuje a raz jest taki falujący jakby....bardzo dziwne uczucie....pierwszy raz go doświadczyłam o tej porze...Dzięki*

Gość ja mam 19
mozna zajsc jezeli wytrysk ,plemniki. dostana sie do pochwy. Poprzez ocieranie o łechtaczke moim zdaniem to nie mozliwe