Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wordddd

spis treści na wordzie

Polecane posty

Gość wordddd

piszę pracę i nie wiem jak mam zrobić automatyczny spis treści, wyskakują mi jakieś dziwne rzeczy jak ktoś sie na tym zna nich mi napisze pokoleji jak to sie robi ja prace juz mam napisaną, tylko chce spis utworzyć

Gość wordddd
plissssssssssssssss ;)

Gość jak to jak
piszesz Nazwy rozdzialow i strony

Gość wordddd
chodzi mi o automatyczny spis tresci a nie taki ze sama go sobie napisze - to umiem ale to ma byc dokładna praca - potrzebny jest spis tersci automatyczny, jesli ktos wie jak sie go robi niehc pisze

Gość wordddd
nikt nie wie .. ;(

Tym zdaniom, ktore maja stanowic spis, nalezy najpierw przypisac styl [nagłowek 1, nagłówek 2 itd], a dopiero potem zrobic wlasciwy spis tresci. Automatycznie spis zrobi sie z nadanych nagłówków.

Gość wordddd
a jak te nagłówki mam przypożądkowac

tam gdzie masz menu na gorze po lewej stronie, koło nazw czcionek. Ja nie mam worda, mowie na podstawie openoffice, wiec moze tych naglowków jest inna nazwa, ale bedzie w tym samym miejscu. Jesli chcesz zrobic w spisie tresci podstrony, to innym naglowkiem, musisz oznaczyc odpowiednie zdania.

Gość wordddd
a jak mam potem zrobic z tych nagłówków spis treści?

Gość wordddd
jest ;)::) udało sie baaaaaaaaaaaaaaardzo Ci dzięuje jestes kochana 🌻 miłej nocki

Gość piknikuea
ja mam podbny problem... :/ jak zrobic spis tresci? wchodze w menu "wstaw" nastepnie "indeksy i spisy" w zakładke "spis treści" i nie wiem co dalej... jak nacisne przykladowo "ok" od razu to pjaiwa mi taki komunikat: "Błąd! Nie znaleziono żadnych pozycji spisu treści." kiedy mam znaznaczac tekst dokumentu który ma byc w spisie tresci, jak znzaczyc, czy mógłby ktos napisac mi po kolei jak to zrobic ? z góry dzieki za odpwowiedzi :)

Gość blety

Gość UPP
PROSZE O POMOC, gdyz mnie tez wyskakuje taki sam bład...

Jeżeli stronka powyżej okazała się pomocna , a zapewne tak, fajnie by było gdybyście w formie podziękowania kliknęli w baner reklamowy na samym dole strony (nie ten na samej górze). Uważam to za dobrą formę podziękowania:)))) pozdrawiam gorąco w te chłodnie dni:)