Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka22

Czy tzw. farbowanie warstwowe jest nadal modne?????

Polecane posty

Gość ewelinka22

Jestem naturalna brunetką, planuję zrobić sobie farbowanie warstwowe. Czy uda mi się to samodzielnie, czy muszę iść do salonu? Czy robi się tylko połączenie blond-czarne? Czy duet np. rudy wierzch i czarny spód będą wyglądać nieciekawie? Czy farbowanie wysuszy mi troszkę włoski (bo mam przetłuszczające się!) ? Doradźcie!!!

Gość ewelinka22
Puk, puk! Nikt mi nie odpowie??? :(

Gość nie ma nic bardziej obleśnego
:o

Gość ewelinka22
To zawsze jakaś rada! ;)

to nigdy nie było ani fajne ani modne!! chyba ze przez 5 minut cos okropnego!!zwlaszcza jak samemu sobie ktos to zrobi!

Gość la la la la
to jest okropne! chyba najgorszy pomysł na fryzurę, ble. to dobre dla dziewczyn z zapadłych wioch na dyskotece w remizie strażackiej serio

popieram w 100% poprzedniczke! kiedys widzialam jak klientka zrobila sobie sama taka fryzure! koszmat z ulicy wiazow!

Gość ewelinka22
A ja widziałam w sumie świetnie ufarbowane panny, ale głównie blond z czarnym. A co do stylu dla lasek z zapadłych wiosek, to może taką właśnie jestem haha ;)

widocznie jestes..ale nie ma sie czym chwalic..poza tym pewnie ta dziewczyne stac bylo na fryzjera.ale nie wiem co w tym fajnego..chyba dla takich dziewczyn jak ty-z remizy

Gość ewelinka22
Nie ma się też czego wstydzić! ;) Zatem niech mi radzą dziewczyny, co się bawią w remizach, a nie smędziary i nudziary! Wspomnę jeszcze, ze się wacham między tym warstwowym a aż takim białym blondem! I co, "kala19" zawiało Ci remizą? ;)

debilko stuknij sie w głowe! wstyd byloby mi na twoim miejscu,piszesz takie glupoty ze az smiac mi sie chce z ciebie-remizowa dziewczyno-miłej zabawy w kurniku! ;)

Gość la la la la
hahah widzę że mój tekst się przyjął :D o tej remizie haha jednym słowem- trafiony tak tak droga koleżanko, takie włosy mają wieśniary (nie chcę tu obrażać ludzi mieszkających na wsi, chodzi mi o ogólnie przyjęte określnienie takich dziewczyn) rób sobie te "farbowanie warstwowe", do tego, aby styl cały był lux- proponuję jeszcze różowe ciuszki, złoto (może być podróbka, nikt się nie kapnie), tipsy (koniecznie!!) i szpilki z 5 sezonów wstecz i jesteś gwiazda !! hahahah

Gość la la la la
aha a "waha" pisze się przez samo h

Gość ewelinka22
To jak się już panie intelektualistki i znawczynie w kwestii wszystkiego wyżyły, to proszę o powrót do tematu. Dziewczyny, nie ma tu żadnej, która ma to farbowanie za sobą???

czesc:) nie bede wtracac sie do dyskusji o rezmizach czy czym tam. chcialam tylko powiedziec ze kolezanka miala tak cus:P:P wlasciwie nie jest to trudno zrobic moze nie samemu ale z czyjas pomoca. w salonie lepiej chyba dobieraja kolory [przynajmniej tak wydawalo mi sie ale moze mam zwidy. widzilam ta fryzure w kilku kombinacjach w sumie najbardziej mi sie podobaly 2 jedna z cieplym brazem jeko spod i jasnym blondem ale takim naturalnym nie platynowym i druga ktora widzialam ostanio byly to wlosy zafarbowane tylko w dolnej partji na ciemniejszy kolor do tego to tam jakos mieszane warstwowane czy cus a na gorze naturalny kolor wlosow tylko ze laska miala bardzo ladny naturalny kolor wlosow cas takiego ciemnego bladu wiec na dole miala poprostu przyciemniane dla mnie z sum,ie byl bajer bo naprawde fajnie to wygladalo. druga sprawa rozjasniasz wlosy rozjasniaczem wiec nie tyle ze stana sie bardziej suche ale wrecz ci sie wysusza. kolezance wprost sie wykruszyly ale to zewzgledu na inne sprawy. wiec polecam jeszcze odzywki najlepiej profesjonalne i jedwab zreszta jak farbujesz wlosy czesto to pewnie juz tego uzywasz. nom mam nadzieje ze cos sensownego napisalam:P

Gość ewelinka22
"nibys" wielkie dzięki za odzew! :) Włosów w ogóle nie farbuję od 2 lat, wcześniej robiłam to dość (miałam czernie, brązy, rudości, fiolety, czerwienie, henne...) często i miałam potem problem z wypadaniem :( Boję się trochę tego blondu, bo wiem, ze niszczy okropnie, a ja mam w ogóle włosy cienkie :( Jeszcze nie wiem, na co się zdecyduję... Może zostanę przy naturalnem brązie... ;)

Gość ewelinka22
A pomijając farbowanie warstwowe, jakie kolory na włoskach są teraz modne??? Ostatnio były to przeróżne brązy, o ile sie nie mylę...

eeee wlasciwie to nie mam pojecia. moze sprobuj nie modne ale takie co ci sie podoba?? ja tam farbuje na rudy:P:P:P lol od 4 lat wiec chyba nie jestem njlepszym doradca:P:P:P koro nie farbowalas od 2 lat to wlosy sie troche wzmocnily ale jak zafarbujesz na blond to bedziesz farbowac co kilka tygodni wiec znowu zniszczysz wlosy. lypa:P:P rozumiem ze chcesz teraz zaszalec po dlugiej przerwie:P:P ja tam blondu wogle nie preferuje moze dlatego ze to moj naturalny kolor wlosow a ostanio brazy byly bardzo modne zwlaszcza czekoladowy braz i jasny braz .jak znajde jakis fajny kolorek to wysle ci linka:P:P

Gość ewelinka22
Dzięki "nibys" za ewentualnego linka :)Ja też zawsze byłam baaaaaaaaaaardzo przeciwna ;) blondom (źle mi się kojarzyły, z pannami, co się robią na pewną Elektrodę ;) ), ale teraz mam taki czas, że chciałabym wiele zmienić w swoin życiu, z wyglądem włącznie :) Miałam dawniej mnóstwo kolorów na czerepie :) Rude, brązy i fiolety wyglądały suuuuper :) W czerni zimą tylko trochę nie halo, ale też nie najgorzej ;) Blond to raczej zbyt drastyczna zmiana... No i włosów szkoda na te rozjaśniacze wypalacze! ;)

Gość ewelinka22
Kusi mnie to warstwowe... :)

Gość ech ..ewelinko
to co uznalaś za straszną wredotę , to tak naprawdę dobra rada :) sama pomyśl , czy gdyby taka fryzura byla modna byłoby aż tyle śmiechu z niej ? jeżeli masz brązowe włosy to się ciesz i najwyżej podkreśl jeszcze bardziej ich brąz na pewno będziesz wyglądać lepiej niż '"ze skunksem na głowie " i brązy są bardzo modne czasem dobre rady są pod przykrywką wrednej uwagi ;)

Gość ewelinka22
Wiesz, "ech...ewelinko", każdą radę przyjmuję z pokorą ;) Tak sobie czytam i coraz bardziej utwierdzam w przekonaniu, że w końcu znów kupię Timotei do brązowych włosów i zostanę przy swoim naturalnym kolorze (w końcu dużo cierpliwoście kosztowało mnie, aby do niego wrócić) :) Choć wczoraj oglądałam farby w Rossmannie...no kusi mnie strasznie! Po 2 latach, gdy obiecałam sobie, że koniec z malowaniem włosów! ;)

Gość ewelinka22
Kobitki, to jak tam z tym "warstwowym"???

Gość Luljanna
Buhahaha :D :D :D chcesz obrac odpustowo-festynowy "look" na taka jedna panienke z Allegro?? Ona tez ma takie "na borsuka" :D http://www.allegro.pl/item124528784_gina470_glamour_luxus_top_diva_look_100_sexy.html W jednym z odcinkow "Chce byc piekna" Czajka Leszek wysmial kobitkie z takimi wlasnie wlosami. Ale skoro ty chcesz byc wiejska remizowa pozal sie boze miss, to juz twoja sprawa, buhahahaha :D

Gość ewelinka22
Ale mam ubaw! Kto nie wchodzi na ten topik, to tylko po to, aby mnie zmieszać z błotem! Ha ha ha! mam nadzieję, ze lepiej Wam się robi, jak kogoś objedziecie! Gdzie są dziewczyny, które mają lub miały takie włosy???

e tam, mi się takie farbowanie podoba, ale broń boże czarny i blond :o ja bym wolała czarny i różowy pod spodem, czarny z czerwonym pod spodem, może niebieskim? jakimś zwariowanym kolorkiem! bardzo awangardowa fryzura ;)

Gość ewelinka22
"ładoga" dzięki za pozytywny (!) odzew!:) Mnie też blond z czarnym nie bardzo leży, podobnie ta wersja z różem, chociaż w sumie...:) Fajny na pewno jest czerń z czerwienią:)

i jak widziałam dziewczynę z takim turkusem to też niesamowity był efekt! bo miała bardzo mało tego turkusu, bardzo \"głęboko\" ;) ale kolor taki intensywny że rzucał się w oczy jak troszkę wiatr zawiał. nie no, poważnie super :) ale to oryginalna fryzura, więc jasne, że nie podoba się przeciętnej matce polce ;) 👄

Gość ewelinka22
"ładoga" wreszcie ktoś mnie rozumie! To fajna, oryginalna stylizacja i nie wiem, czemu 90% społeczeństwa kojarzy się z dyskoteką w remizie. Fakt, że robiły ją sobie panny w stylu pewnej Elektrody, ale ja widziałam wiele starszych, eleganckich babek z taką fryzurą i wyglądały super! A dodam, że mieszkam w dużym mieście, które z wiejskimi potańcówkami nie ma nic wspólnego.

Gość ja taką
fryzurkę mam :] i mi się podoba