Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka22

Czy tzw. farbowanie warstwowe jest nadal modne?????

Polecane posty

Gość ewelinka22
W takim razie się zdecyduję...jak mi wreszcie odrosną! :( No i pewnie w przyszłości na to farbowanie pójdę, bo jak nałożę te hennę to 3 miechy nie można farbować chemią, ale przez ten czas będą odrastać to spoko, po hennie też trochę odżyją te moje cieniasy ;)

ja mam krecone wlosy ktore prostuje dotego geste i szpowate a poscieciu tam idealnie sie ukladaly wiec nie tylko wyglad ale i latwosc w ukladaniu mialam. sciela mi prosta grzywke gesta zaraz nad oczy wycieniowala przy twarzy delikatnie reszte prawie prosto. wszystko razem sie swietnie komponowalo. moze kup jakas odzywke z matrixa to wlosy ci odzyja. farba zamyka luski wlosa wiec moje po farbowaniu pierwssze tygodnie wygladaja cudnie pozniej sie lipi:P:P:P

Gość ewelinka22
Nam, kobietom nie dogodzisz;) Ja bym wszystko oddała za kręcone ( mam proste druty, ciężki do ułożenia, wywijają się i nawet prostownica daje tylko chwilowy efekt :()!!! Włosy bardzo cieniutkie, ale obecnie zdrowe i odżywione (nie farbuję od 2 lat, a z wypadaniem uporałam się dzięki tabletkom ze skrzypem), tylko karbuję-wtedy mam taką fenomenalną szopę, spinam w kucyk i znajomi mówia, że wyglądam prawie, jak w dreadach (moje ciche marzenie od 10 lat!;) ). Ale "prawie" robi wielką różnicę ;)

Gość ewelinka22
Poza tym wyglądam najlepiej w króciutkich fryzurach, ale jak już zapuściłam (to był koszmar!), to chcę mieć długie...To takie kobiece! :)

hehehehe wlasnie nie dogodzisz:P:P ja bym oddala wszystko za czarne proste wlosy. a tu naturalny blond i dotego szpoa straszna eh. moje sa teraz strasznie zniszczone. ja bym nie wytrzmala jak ty 2 lata bez farby szacunek:) teraz mozesz poszlaec:P:P czemu nie zrobisz dredow?? choc ja osobiscie bym nie wytrzmala ale poznalam ostanio 2 dziewczyny i naprrawde fajnie wygladaly. co do dlugich to wszystko kwestia fryzury dobry fryzjer dobierze ci cs do ksztaltu buzi wiadomo ze przy okraglej buzi jak wycieniujesz kolo twarzy to bedziesz wygladac jak jajo itd

Gość ewelinka22
Mi właśnie nie potrafią dopasować, chyba głównie przez to, że mam takie cieniasy i żadna fryzura sie nie trzyma :( A w krótkich wyglądam super, bo mam bardzo szczuplutką twarz. Na dready się nie zdecyduję, bo przy takich pióreczkach to bym miała pewnie z pięć na krzyż, a wtedy bym sie chyba załamała :( Z farb zrezygnowałam z wielkim trudem, ciężko było, ale i warto, teraz robię tylko hennę i nie mam żadnych problemów ani z odrostami, ani ze stanem włosów :) dlatego trochę sie waham, czy wracać do chemii, a warstwowe kusi... ;)

wlasnie nietety duzo zalezy od fryzjerki. ja raz scielam na krotko i pozniej cierpialam rok bo wygladalam koszmarnie . ja sie nie wyobrazam znowu bez farb z tymi mojimi zlotymi loczkami. henny nie probowalam. wlasie teraz uzwam szamponow bo musze farbowac zwykla farba co 3-4 tygodni i strasznie mam zniszczone wlosy. mnie kusi znowu zrobic cos szalonego ale wiem ze przy mojej buzi dzieciaka nie bedzie to pasowa. ale kusi niesamowicie

ha, widzicie, ja raz włosy farbowałam :P znaczy rozjaśniłam z naturalnego ciemnego blondui położyłam... róż :) ale miałam wtedy krótkie włosy, teraz zapuściłam (z trudem!) do ramion i mam naturalne. i marzy mi się jakaś awangardowa fryzurka, ale mam w sobie duszę buntowniczej punkówy i... słodziakowatej lolity :D więc problem z dobraniem fryzury i nie zdecyduję się na razie na żadne połączenie czerni z różem, bo musiałabym się wyrzec lolity ;) achhh co za życie :D

hehehe ja bym tez chetni3e ta czern i roz zrobila gdyby mi to tylko pasowalo wiec dalej pozostane slodkim dzieciatkiem:P:P:P co do awangardowej fryzury to podbaly mi sie wlosy sciete tak zeby z jednej strony byly 3 4 cm dluzsze takie pasemko. hehe najgorsze sa wybory ehhhh :P:P

Gość ewelinka22
Ach, te wybory! ;) Ja już nie mogę wytrzymać z "tym czymś" na głowie! :( Chyba wybiorę się w tym tygodniu do salonu na cięcie (total nie mam pomysłu :( Na marginesie: to jakie awangardowe fryzury nosiłam w liceum, to głowa mała :) Czasem mi sie tęskni...Czasem :) ) i chyba wreszcie zdecyduję się na balejaż brąz z blondem, czy cuś takiego, moja mama ma teraz super zrobiony w takich kolorach :) A blond musi być-trochę mi przesuszy włosy to może nie będą mi sie. tak okrutnie przetłuszczać :(

odp do EWELINKA22 farbowanie warstwowe znow wraca do mody..wydaje mi sie ze dalabys rade zafarbowac wloski warstwowo sama...chociaz nie jestem w stanie powiedziec czy rownomiernie odzielisz wlosy...powinnas isc do fryzjerki wtedy bedziesz miala 100%owa pewnosc ze bedziesz miala rowno zrobione:) chyba ze zdecydujesz sie robic to sama to wtedy skorzystaj z pmocy kolezanki jesli chodzi o rownomierne oddzielenie:) a napewno sie uda:) ja osoatnio robilam swojej kolezacce polaczenie na gorze platyna a od spodu czern i wyszlo super...wiec takie zestawienie kolorow jest jak najbardziej dobre..fajnie tez wyglada gora platyna albo popiel z dolem kasztanowym lub brazowym (takim czekoladowym delikatnym) a co do rudego to tez swietnie sie komponuje) pozdrawiam :)

odp do EWELINKA22 farbowanie warstwowe znow wraca do mody..wydaje mi sie ze dalabys rade zafarbowac wloski warstwowo sama...chociaz nie jestem w stanie powiedziec czy rownomiernie odzielisz wlosy...powinnas isc do fryzjerki wtedy bedziesz miala 100%owa pewnosc ze bedziesz miala rowno zrobione:) chyba ze zdecydujesz sie robic to sama to wtedy skorzystaj z pmocy kolezanki jesli chodzi o rownomierne oddzielenie:) a napewno sie uda:) ja osoatnio robilam swojej kolezacce polaczenie na gorze platyna a od spodu czern i wyszlo super...wiec takie zestawienie kolorow jest jak najbardziej dobre..fajnie tez wyglada gora platyna albo popiel z dolem kasztanowym lub brazowym (takim czekoladowym delikatnym) a co do rudego to tez swietnie sie komponuje) pozdrawiam :)

Gość MonkaStonka
ewelinko, faktycznie widzę, że dziewczyny, które Cię obrażają znają tylko fryzurkę na skunksa, czyli blond i czerń. Jeżeli chciałabyś coś zmienić to proponowałabym delikatniejsza wersję. Masz brązowe włoski, zaproponuj fryzjerce aby obcięła Cię warstwowo (dwie warstwy) i tę wierzchnia ufarbujcie na delikatny karmelowy brąz. będziesz miała farbowanie warstwowe, bardzo twarzowe i rozświetlające buzię włoski. Pozdrawiam Cię serdecznie i gratuluję, ze nie dajesz się sprowokować.

Moim zdaniem jest modne bo widzę dużo dziewczyn/kobiet w takiej fryzurce ;) ale one mają tylko odcienie czarny-blond :/ ... nie znam się bo nie jestem fryzjerką :P ale myśle, że fajnie wygladają włosy farbowane wartswowo ale jednym odcieniem np. brązowe tj. góra ciemny brąz,a dół jasny brąz wpadający w odcień rudego - widziałam tak ufarbowaną dziewczynę i musze przyznac ślicznie wygladała :) .. MonkaStonka dobrze Ci radzi :)

Gość aleta25
witaj ewelinka22!Tamte wiesniary sie nie znaja.Fajne jest farbowanie warstwowe bo sama mialam i nie chodze po remizach, a na imprezach prawie kazdy mi mowil ze fajnie to wyglada.Ja nigdy sie nie patrze na to kto co mowi ,farbuje tak jak mi sie podoba a jak sie komus nie podoba to wcale nie musi tego robic.Tylko ciezki jest potem sie pozbc czarnego koloru jak ci sie znudzi.Farbuj na kolor podobny czyli ciemne brazy ktore tlumia kolor.pozdrawiam

Gość aleta25

Gość hehe to jest temat z 2006 roku
ewelinka pewnie tego juz nie przeczyta :) a swoja droga malo mnie obchodzi co jest modne ale skunks wyglada paskudnie, innych wersji nie widzialam - pewnie nie rzucaja sie tak w oczy

Gość do paskudy pietro wyzej
nie unos sie tak,chyba ze pilas red bula to odlec i znikaj stad