Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominisia1818

Kochani mam prosbe kto pomoze mi napisac kilka zdan o wakacjach po niemiecku ??

Polecane posty

Gość Dominisia1818

bardzo prosze bo mam na jutro :( i jestem załamana

Gość Dominisia1818
:( ??

Gość chyba ocipialas
po raz drugi

ehh drugi dzień szkoły (nie licząc rozpoczęcia roku) i już sie kur.. zaczyna :O do nauki tłuki a nie żulić na kafeterii :P

Gość i co ci z tego przyjdzie
?? samej nie chce sie popracowac??

nie cierpie takiego lenistwa i cwaniactwa.

kilku slow nie potrafisz lenistwa nie dziwie sie za wam nic sie nie chce i nic nie potraficie i coraz wieksze glaby z was sa skoro juz tylko ktos wam pisze albo ze sciagi zdzieracie.

ja też nie cierpię :O jak se nie radzisz to zmień szkołę na mniej wymagającą albo się na jakies korki zapisz :P p.s niemiecki umiem bardzo dobrze i mogłabym Ci to w 3 minuty napisac ale nie zrobię tego bo nie chce mieć Cie na sumieniu pozniej jak Ci giertych amnestie z matury udzialac bedzie :P :P

po raz drugi ci sie dupki i mozgu ruszyc nie chce...no trudno...powodzenia jutro w szkole zwlaszcza na niemieckim....:o

Manganian 🖐️ ŁZY \"Anastazja jestem\" (zespołu nie lubię ale mi się ten fragment spodobał :P ) ;)

lenia sie cale lata a potem taki jeden z drugim mowi, ze jezyka obcego uczyl sie tyle i tyle lat a prostego zdania zbudowac nie potrafi. do roboty moja droga a nie wyslugiwac sie innymi.

Gość Kochani ja też mam prośbę
Nie pomagajcie tym małym kretynom w ich pracach domowych. Dziękuję.

jeszcze jedno - znam niemiecki niezle , gdyby chodzilo o pomoc - czemu nie , chetnie pomagam. ale czegos takiego nie znosze.

ja bylam noga z niemieckiego nienawidze tego jezyka ale rpzynajmniej siedzialam ze slownikiem i pisalam z bledami bo z bledami ale sama. a wy nie potraficie korzystac juz z niczego slownika, atlasow, encyklopedii. masz tyle lepeij ze znajdujesz swlonik niem pol w niecie i nie musisz wertowac kilkuset stron w poszukiwaniu slowa. litosci

Gość Zajebicha
ale jesteście! właśnie miałam napisać że po co ja się dziś męczyłam nad francuskim i wymyślałam durne zdania o wakacjach ale jednak sprawiedliwośc jest na tym świecie :) :)

dokladnie ja tez tego nie znosze:o rozumiem gdyby dala wlasny text do poprawki.....ale my mamy jej calosc napisac..... a guzik jej napiszemy.....

zajebicha - i tak trzymac !!! :)

Gość Kochani ja też mam prośbę
Szkolnym leniom mówimy stanowcze NIE!

Gość Zajebicha

heh ja tez nie znowsilam niemieckiego dlatego chcialam pomoc sierocie:P ale pozbylam sie wszelkich opowiadan z niemca a glowic sie za ciebie nie bede:P z drugiej strony, zeby tak w drugi dzien szkoly,juz jechac na sciaganiu??zeby od samego poczatku ci sie nie chcialo palcem ruszyc zeby cos napisac:O

Zajebicha przynajmniej cos ci w tej glowie zostanie a kolezance ktora prosi o na pisanie zostanie hmmm PUSTKA

a najbardziej przykre jest to, że szkoła zaczęła się 2 (sic!) temu :O :O :O :O już sobie wyobrażam jak będzie wyglądała kafeteria za miesiąc :P

morphina - otoz to !! chetni do pomocy znalezliby sie , ale kretynow niech szuka gdzie indziej.

Ejjj ale możecie nie mówić tak ogółem? Pracowałam na moją czwórę z niemca bardzo długo i niejedną noc zarwałam, żeby w nagrodę mieć ten wypracowany, wg mnie w miarę dobry stopień, a nie żeby teraz ogólem wyzywać uczniów od kretynów:o...:oNo chyba, że mówicie tylko o tych, którzy wiadomości ściągają kilomentrami z neta - to entschuldigung:):):)

manganian no wlasnie. jakby dala do poprawienia tak jak ktos napisal to ok ale tak . nasza rozwinieta mlodziez. a tak niedawno lo skonczylam. ehh szkoda gadac. ale wiesz co nieznosilam moze nie bylam nawet dobra w niemieckim ale gdybym sie postarala to i zrozumiem w miare to co ktos do mnie mowi i cos bym odpowiedziala

Gość te wdowa
Co ty bredzisz? Przeczytaj topik jeszcze raz i zobacz o jakich uczniach tu mówimy.

WDOWA_PO_LENINIE wlasnie o tych mowimy bo nie bylo by problemu z jakims slowkiem albo z poprawka mowimy o tych ktorym sie nie chce i nawet sie nie staraja a tych jest niestety coraz wiecej