Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominisia1818

Kochani mam prosbe kto pomoze mi napisac kilka zdan o wakacjach po niemiecku ??

Polecane posty

Gość i co ci z tego przyjdzie
wdowo po leninie - kretynow to dominisia szuka. nikt uczniow od kretynow nie wyzywal - czytaj uwazniej. ale swoja droga - do czego prowadzi takie lenistwo ??

takie lenistwo prowadzi miedzy innymi do tego...ze za 2 tygodnie beda tu beczec, ze maja paly, a niech sobie maja - tylko na nie zarobia

Jasne, że tych jest coraz więcej, jak się bedzie dalej wprowadzać amnestie na maturze, lekcje patriotyzmu i obowiązkową religie, to moze być chyba tylko gorzej!

Gość Zajebicha
aaaa nie mówcie o tym panu na G czyli Gier... ty... chu...

Gość te wdowa
Znowu bredzisz. Kto chce wprowadzać obowiązkową religię?

Od dzisiaj pan G...Gie...itd staje się niczym zły Voldemort czyli panem same-wiecie-kim:DNawet pasuje:DA tak wogóle to zdaje mi się, że nasza założycielka chyba poszła już spać, albo chociaż męczyć się nad tym nieszczęsnym zdaniem:). A my? Widzę, że dyskusja się rozkręca:).

a na drugim takim wpisie jakas idiotka albo idiota napisal to zadanie koszmar. a potem co sie dziwic jak jakis idiota przyzwala na to. gdyby sie glupiej d. chialo przynajmniej w sciadze poszukac ale nie lepeij niech ktos to za mnie zrobi i i tak sie znajdzie jakis osiol co mi napisze. teraz to sie wkr..,. maksymalnie

Gość te wdowa
To ci źle powiedzieli. Religia ma być przedmiotem obieralnym, a nie obowiązkowym. Po co rozpuszczasz tutaj takie ploty?

Gość i co ci z tego przyjdzie
cos mi sie wydaje , ze oni po cichu daza do tego aby religia byla obowiazkowa. nie wierze im.

No to wąty już nie do mnie. Powiedzieli mi tak dzisiaj w sql, a oprócz tego dyrektor zapowiedział, że jak tylko Romuś (przepraszam - same-wiecie-kto:D)wprowadzi mundurki, to on pierwszy poleci do hurtowni i nam wszystkie wykupi:P...Normalnie cała nasza szkoła jest za Romkiem. Ale kolo stara się chociaż cuś robić...:):):)...

Gość Zajebicha
no robi robi! przez tą amnestie to juz wogóle ludszie nas uczniów maja za debili

Gość te wdowa
Jasne, że próbuje coś zrobić. Próbuje ze szkoł zrobić miejsce indoktrynacji młodych obywateli IV RP.

no nie wszystkich ale duza czesc natomiast szkoly prywatne straca juz jakikowliek szacunek:(

Heh:DDoceńcie Romka:DBiedny nie miał z czego żyć, miał domek na przedmieściach i co z tego, że był wesoły kiedy bywały trudne dni:). A teraz...Proszę! Nasz minister edukacji! Mieliśmy dzięki niemu o jeden dzień wakacji więcej:D

Gość te wdowa
Głupia jesteś. I nieśmieszna.