Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulla1985

Celullit!!!!! pomocy

Polecane posty

Gość ulla1985

Witam. Mam 20 lat jestem szczupła 52 kg 1.67 a gdy zaciskam pupe widze wgłębienia to samo jest gdy złapie fałd skóry na udzie. czy to już jest zaawansowany cellutlit ????????????i czy da sie niego jakoś pozbyc.??????????? zaczełam ćwczyc i masuje sie pilingiem z kawy ale efektów nie ma. Może dlatego ze to poczatki.

Gość zaawansowany
celullit jest widziany gołym okiem, a nie po scisniecou, ponoc da sie tego pozbyc, sposób to: ćwiczenia, masaże, kremy

Ja żadnych ćwiczeń ani żadnej diety nie stosowałam. Tylko krem Eveline ( z tej serii trzech kosmetyków), który polecały dziewczyny z tego forum. Celulit było widać. W tej chwili na udach nie ma śladu, a powoli pozbywam się tego z pośladków. Stosuję ten krem od marca, może kwietnia. Nie wiem, czy tylko mi to tak poszło gładko. Z tego co czytam, dziewczyny mają z tym nie lada przeboje.

Gość ewelinka22
Ja mam 22 lata, 165 cm wzrostu, waże 50 kg i mam to samo stadium (ponoć pierwsze) co Ty. Nie ma się, czym denerwować! Jedz dużo warzyw i owoców, masuj te miejsca szorstką gąbką, rób peeling, unikaj kawy, papierosów i alkoholu, ćwicz (np. po 30 min. 3 razy w tygodniu) i używaj balsamów ujędrniających i antycellulitowych. Ja tak z ręką na sercu, to zaczęłam ćwiczyć (ponownie, po paru miesiącach laby) kilka dni temu, nie unikam kawy, papierosów i alkoholu, ale dalszych wskazówek rzetelnie przestrzegam i zauważyłam zmiany-cellulit mniejszy, ciałko ładne, gładkie i jędrne. Powodzenia!

Gość ewelinka22
A kosmetyki Eveline, które poleca "alia111" są podobno REWELACYJNE, a kosztują ok. 17 PLN/kosmetyk :) Ja polecam serię Oriflame z algami!

Gość gogusik
ja przeczytalam ze skuteczne ja gumowe bańki- na podobnej zasadzie jak sie wykonuje zabiegi w gab. kosmetycznych - zabieg endermologia jeden kosztuje 130zl a trzeba ich 10!!! A banki ponoc (z relacji) daja taki sam efekt po 3 tygodniach.

Krem, który poleciłam kosztuje w markecie \"Piotr i Paweł\" 11,99. A serum z tej serii 14,99. Coś Ci się pomyliło.

Gość ulla1985
Dzięki wam dziewczynki, myslałam ze jak to cholerstwo sie pojawi to już nier zniknie, tak jak roztepy bo tez je mam niestety:( ale nie sa az takie straszne. Wczraj sie wymasowałąm pozadnie pilingiem z kawy i wmasowałąm jakiś balsam antycellulitowy. ale zamierzam sobie kupic teserum z Eveline jak polecacie moje drogie. No i ćwiczonka.

Gość ewelinka22
"allia111" u mnie w mieście, niestety, nie ma takiego marketu :( i w drogeriach kosmetyki Eveline są po prostu droższe i kosztują tak jak napisałam wyżej :(

No popatrz, a ja ciągle narzekam, że u mnie w miescie nie ma porządnej drogerii i kosmetyków muszę szukać gdzies po marketach :(. Okazuje się, ze to czasami wychodzi na dobre. Tu na forum z tego co pamiętam, więcej dziewczyn polecało to serum właśnie. Ja używałam kremu. Dość intensywnie go wmasowywałam. Zauważyłam też, że po takiej gorętszej kąpieli, czy prysznicu hmmm bardziej odczuwałam działanie tego kremu. Mimo ze już prawie wysechł, ciągle czułam takie zimno. Może to dlatego, ze krążenie było lepsze, może krem wtedy lepiej działał?

Gość ewelinka22
Ja słyszałam, że lepsze efekty przynosi posmarowanie się serum/ kremem/ balsamem antycellulitowym i owinięcie się na jakieś 10-15 min. folią spożywczą :) Spróbować zawsze można! :)

Gość gść 21
Jestem w miarę szczupłą osobą, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, chodzę na zumbę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, domowe masażery- i nic. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Fab 21
Jestem w miarę szczupłą osobą, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, biegam i jeżdżę na rowerze, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rękawice do masażu- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Sonia 29
Jest taka strona http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. warto porównać co wychodzi skuteczniej

Mój sposób na cellulit: 1. Duuuużo wody plus suplementy na odtruwanie. Aktualnie biorę to https://www.cosdlazdrowia.pl/tabletki-inne-marki/ashwagandha-extrakt-450mg-90-kapsulek/produkt-1330. 2. Lekka dieta, kolacja bez węglowodanów, unikam alkoholu. 3. Codziennie chociaż 10 minut ćwiczeń na uda i pośladki. Przysiady, wymachy nóg itp. Plus co parę dni skalpel lub killer Chodakowskiej. Cellulit dużo mniejszy po miesiącu.

Gość gość
Jeśli jesteś szczupła ale denerwują się mankamenty jak oponka, boczki czy celullit, to warto się zastanowić nad zwiększeniem aktywności, spacery, rower, aerobik może basen. Oczywiście ograniczenie słodyczy, fast foodów czy tłustych przekąsek. Warto pomyśleć także o środku przyspieszający proces redukcji np: o Efedrynie, środku, który przyczynia się do budowania beztłuszczowej sylwetki. Ja zawsze zamawiam od Dominiki (kom.732 845 431) i jestem bardzo zadowolona. Boczki i oponka zniknęły, zarysowały się mięśnie, nie ma efektów efektów jojo.