Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna hmmm

Prosze Was odpowiedzcie mi... chciałabym znać wasze zdanie

Polecane posty

Gość Niepewna hmmm

Dziewczyny zastanawiam się czy któraś z Was mogłaby mi doradzić jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie mam pojęcia co mam myśleć , miesiączke mam dostać 15-16 tego miesiąca , wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem doszło do wytrysku poczesci wemnie poczesci na zewnatrz czy to możliwe bym zaszła w ciąze ? tzn nie mówie że to ma byc czuc juz teraz bo to było by dosć głupie ale czy jest możliwe , ja nie mam unormowanego cyklu zawsze jest dzien w ta czy w druga dlatego nie mam pojecia co mam myśleć... nie wiem czy mam dni płode i wiem , że w niektorych przypadkach to w ogole nie ma wiekrzego znaczenia , raz się sprawdza a raz nie ...prosze Was odpiszcie

Gość całkiem całkiem ...
... możliwe, w tej kwestii to niczego nigdy nie można być pewnym

Gość Niepewna hmmm
Lat mam wystarczająco by pozwolic sobie na taki skarb :) i chyba z tego samego powodu się nie zabespieczam co chyba nie czyni mnie złą prawda ? :) pytam bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i chciałam znać opinie Kobiet , które maja takie coś za sobą :)

Chyba kazda z nas ma takie przejscia za soba, ale zadna nie odpowie ci, jak bedzie w Twoim przypadku. Wszystko zalezy od tego kiedy masz dni plodne. Jedna ma wczesniej, druga ma pozniej... Tutaj nawet wymiana doswiadczen nie pomoze. Odczekaj kilka dni i zrob sobie test.

Gość Niepewna hmmm
Dziękuję w takim razie , za rade :) zawsze to lepiej znać zdanie innych :)