Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupę

co to jest ??

Polecane posty

Gość pupę

Ludziska mam niby odstajacy tyłek, ale po bokach jak stoje prosto takie 2 wklęsniecia i nie wiem co to jest, jak u chłopa. Nie wiem czy to jest chuda pupa czy jaka inna cholera i jak to zaokrąglic, moze jakimis cwiczeniami ??

Gość pupę
no wlasie tez tak mysle, ale pytam powaznie, bo chcialabym miec łądna pupkę okrągłą, a nie taka.

Gość pupę
podobno cwiczeniami (klek podparty, noga w bok) pracuja te wklesle miesnie, tu podaje linka (http://www.sdw.pl/arch.php?archid=k005), no ale moze ktos ma inne rozwiazanie? Inne odchudzaja pupy, a ja musze ja pogrubic, co wiec jest ?

Gość zmp
moge sie mylic,ale moze masz poprostu meska budowe ciala jak ja ;) tylek mam moze i niezly ale w moich oczach jest jakby kwadratowy wlasnie przez te wklesniecia.

Gość pupę
ZMP niby jak ubiore waskie spodnie, to fajnie mi odstaje i lekkie zarysowania ksztaltów sa tylko gdyby te wklesniecia sie wypelnily, to by bylo idealnie.

Gość zmp
mi odstaje ale z profilu ;) jak patrze przodem to juz nie jest tak jak byc powinno............

Gość pupę
no wiec dokladnie tak samo mam, no i co z tym zrobic? ja ćwicze, moze to jest jakis niewyrobiony miesien? ja w ogole jestem drobna i takie to wszystko do d...y wlasnie

Gość zmp
nawet jak probuje przytyc to idzie mi w brzuch a nie w boczki :( ale jak waze ponizej 55 kilo to wygladam calkowicie jak facet. gdyby nie 75 b to by wogole mnie nie bylo,hihihi. dlatego staram sie nie spadac ponizej 55. wzrost 159

Gość pupę
a ja 158 waga 50, biust 75 A :0, a do tego wąskie usta no i ta pupa niefortunna i jak ja mam roztaczac czar. Dokladnie tez mi wszystko idzie w brzuch.

Gość ale pierdolicie............
a ja mam szeroka miednicę, mam 89 w biodrach a 60cm w pasie, jestem chuda a tyłek mam zawsze wystający i z przodu i z tyłu go widać, i z boku- z każdej strony. I też tak mam, że troche mam wklęsłe po bokach i co?:o Tragedia, faktycznie...:o

i wszystko mi idzie wdupę i biodra. Nie masz większych problemów??:o

Gość pupę
dla Ciebie nie tragedia, bo wygladasz kobieco, a nie jak chłop

Gość zmp
rano mam 159 - wieczorem 158 :D

aha, a cycki mam 70A, czyli prawie zadne:p I w dodatku ważę 52 kg a mam 168cm:o Interesujące, prawda???:o

Gość zmp
niestety ale mysle,ze musimy sie z tym pogodzic :) dobrze,ze chociaz tylek chrupiacy i nie wisi ;)

Gość zmp
ile masz lat? ja 29 :(:(:(

nie wyglądam kobieco, bo nie mam cycków:o Przecież dla facetów tylko to się liczy:p A według cienie powinnam się rzucić z mostu, bo mimo wielkiej dupy mam wklęsłe boki tyłka.... To jest chyba normalne- każdy ma tam takie mięśnie. Normalnie mam okrągły tyłeka, za bardzo tego nie widać... Ale jak się napnie tyłek, to tak on wygląda- wszystko.

ja? ja mam 21

Gość pupę
ludzie ja ide juz spac, ale podajcie jakies pomysly. Dzieki ZMP za podtrzymanie na duchu swoim pzykladem, ufam, ze cos dziewczyny do rana wymysla i napisza :) milej nocki pa !

Gość zmp
pupe ile lat?

Gość zmp
juz mi lepiej

No moim zdaniem nie da się nic zrobić, Każda ma okrągły zadek, jak go wypnie. Mi dużo osób móiw, że mam łądny tyłek:p Mój chłopak za nim szaleje, jego koledzy też:o Nie raz słyszałam wynurzenia na temat mojej dupy jak któryś się spił:o To straszliwie prostackie, no ale wszyscy zwracają na to uwagę. A mimo, że dużo ćwiczyłam (kilka lat po 10-12 godzin tygodniowo, i to nie na własną rękę, tylko poważnie), jestem szczupła i naturalnie mam duży tyłek, to i tak po bokach jest troche wklęsły. Taki już jest kształt dupszka:classic_cool: