Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmina_28

....do szuflady..... OTWIERAM JĄ...

Polecane posty

Gość jasmina_28

.. szukaj mnie tam gdzie bywam najrzadziej bo w takich miejscach zapamietuja mnie najlepiej... pytaj o mnie tych, którzy mnie nie znaja bo tacy ludzie najczęsciej mówią prawdę...

Gość jasmina_28
Żegnaj! Brzmiało moje oststnie słowo... Teraz zastanawiam się czy na zawsze eMKa

Ona i on głęboka noc ciała dalekie myśli bliskie wtulone w siebie w układach z Kamasutry

szept ciszy drżenie bezruchu słodycz goryczy szelest puchu [lapidarnie o miłości]

Gość do dziewczyn szufladowych
jesli tutaj piszecie, to pewnie chcecie komentarzy. Moja uwaga do pierwszego wiersza: 4 razy "mnie" w takim krotkim tekscie to za duzo. Do ostatniego : bezruchu - puchu, to rym, niestety, czestochowski. Poza tym życzę powodzenia.

Dzięki za przeczytanie i ocene. Zgadzam się , że to rym częstochowski, ale przecież rym częstochowski to już klasyka, wszędzie go pełno od lat. Czy ja początkująca poetka naprawdę powinnam się go wystrzegać? :O Codziennie rano bedę tu umieszczać jakiś wierszyk, niestety tylko jeden króciutki, więc nie zajmę dużo czasu i uwagi. Więcej ja napracuję się nocą, bo wiersze są gotowe, ale umieściłam je na moim blogu pisanym morsem i teraz wybieram je losowo i nocą tłumaczę na polski. Może dlatego ten rym częstochowski się wdarł? :( Wybrałam sobie ten kącik , bo mój blog cieszy się wielkim powodzeniem , jeśli chodzi o wejścia, ale jeszcze nikt mnie nie ocenił. Jeszcze raz dzięki serdeczne.🌻 Będę wdzięczna za ocenę nawet tę najsurowszą.

Gość jasmina_28
Nienawidzę bo nie potrafie kochac... Płaczę bo nie potrafie się smiac... Krzycze bo nie potrafię milczeć Umieram bo nie potrafię żyć...

Gość jasmina_28
...juz długo z Tobą gram wciąz jestes górą boje sie kolejnej porazki znowu przegrałam to koniec przegrałam swoje zycie czuję sie podle... zrób cos dla mnie- pozwól mi zyc Twoim będzie dobrze...

Gość jasmina_28
Fakt.. za duzo "mnie" ..nawet nie zwróciłam uwagi... dawno pisałam ten wiersz... zreszta jak kolejne które tu przedstawiam... kiedys duzo pisałam.... ale mało kto zna moje wiersze...moze i dobrze...