Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwuje mnie to

denerwuja mnie jego zarty

Polecane posty

Gość denerwuje mnie to

zaczełam sie spotykac z pewnym facetem.Przed snem czesto piszemy do siebie.Dzis sie pierwsza sie odezwalam,a on na to "ze specjalnie czekał,zeby zobaczyc czy mi zalezy" a ja na to ze to sa zagrywki wprost z Brawo girl:) jak dzieci,a on na to ze on to raczej czytuje CKM,bo jest facetem i lubi sobie na cos ładnego popatrzec i dlatego spotyka sie ze mna.Wiem ze to sie wydaje głupie,ale naprawde to mnie denerwuje:(

Gość .no ale.
denerwuje cię to "ze specjalnie czekał,zeby zobaczyc czy mi zalezy", czy że "on to raczej czytuje CKM,bo jest facetem i lubi sobie na cos ładnego popatrzec i dlatego spotyka sie ze mna"?

Gość denerwuje mnie to
to ze czytuje CKM i sie tym ciągle chwali

Gość wiec jest gejem
:P:P:P

Gość .no ale.
to nawet lepiej, niż miałby czytać "samo życie" lub cos podobnego;)

Gość denerwuje mnie to
no ale czy musi mi o tym mówic?:O

Gość .no ale.
ale jak ciągle sie tym chwali? to miesięcznik więc czyzby raz na miesiąc? bo jeśli czę sciej to zbok z niego:P

CKM nie jest takie złe :D. To raczej kulturalna gazetka a faceci myslą że jak ją czytają to są oj tacy męscy bo to przecież część męskiej natury ;) (a ty mu troche tej męskości tym bravo girl ujęłaś ). Tak mógł powiedzieć zarówno \'cwaniaczek\' próbujcy Ci przekazać na czym mu zależy jak i normalny przebojowy chłopak ;). Nie wkurzaj się, odszczekuj się w żartach ;)

Gość denerwuje mnie to
moze troche przesadzam,ale czesto ma jakies aluzje,a z tym CKMem to ktorys raz

Gość no fakt CKM to magazyn
dla gejów :O te zdjecia nagich kobiet to dlatego, ze chcą być oryginalni :O

Gość powiedz mu kiedyś
że jeżeli to jedyna gazeta , która czyta to strasznie ubogie ma zainteresowania .... powinno podzialać jeśli ma odrobine inteligencji :)

Gość czy ma na imię Marcin
??

zgadzam sie z anieleczka a swoja dorga mozesz mu zaczac opowiadac o tym co przeczytalas np. w cosmopolitan ; wybierz artykul w stylu (tu biore losowo wybrana gazete i... mam) \"5 milosnych zasa ktore warto zlamac (...): Zasada 1 Nie powinnas patrzec na innych facetow (...) Zasada 2 Musicie opowiadac sobie wszystko (...) Zasada 3 Seks ma byc spontaniczny (...) Zasada 4 Musisz rozwiazac kazdy konflikt (...) Zasada 5 Powinnas zapomniec o swoich eks (...)\" Cosmopolitan 03/2006 Po takim tekscie powinien sie bardzo wzburzyc, a wtedy Ty bedziesz mogla powiedziec mu, ze podobnie sie czujesz kiedy on nawiazuje do CKM Jesli jednak to go nie zbulwersuje to mozesz domniemac, ze faktycznie cos z nim jest nie tak