Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_kapelusz

Ulubiony kosmetyk AVON

Polecane posty

Jaki kosmetyk z Avonu jest Waszym ulubionym i dlaczego? Może podzielmy sie swoimi wrażeniami na temat tej firmy i ich kosmetyków? Mój ulubiony to chyba korektor antybakteryjny, używam go juz chyba z 7 lub 6 lat. A co dziewczyny myslicie o serii Waniliowej bo teraz chce sobie zamówić?

serum na zniszczone koncowki,dla mnie jest na prawde swietny,wygladza i poprawia wyglad moich cienkich i niesfornych wlosow

Gość NIC NIC NIC
Właśnie dziś odebrałam spray do hig. intymnej - ŻENADA :O To jakaś pomyłka chyba ! Ten spray to nic innego jak lekko perfumowana (ale dosłownie lecisieńko) woda. Specyfik przestaje pachnieć po jakichś 5 minutach ! No po prostu poracha na maxa. Od teraz nie kupię z Avonu już dosłownie nic !!!!!

Gość 21...
A ja mam na ten spray klientki i są bardzo zadowolone!!!! Moj ulubiony kosmetyk? Chyba perełki brązujące :)

Gość dokładnie
serum na końcówki- nie moge sie bez tego obyc płyn do kapieli taki pomarańczowy chyba waniliowo sojowy podobał mi sie tez żel pod prysznic kokosowy

Gość zielony kapelusz
zastanwiam sie nad body spray ktory mozecie mi polecic?

Gość waniliowy
pachnie jak budyń :)

Gość ktosiunia
scrub do ciała Senses (mandarynkowo - korzenny) balsam Winter Sensation wszystkie żele pod prysznic z serii Senses kredka do powiek "Satynowy połysk"

Gość żel pod prysznic Senses
lawendowy :) kupuję go namiętnie ;)

Gość do kajzerka
powiedz mi jak balsam może być w pudełku ? :O

seria z soją - krem pod oczy, na dzień i na noc :) rewelacja! super jest także krem pod oczy z lipidami

Gość totutotam
tak wogóle to większość kosmetyków z avonu jest naprawdę na bardzo niskim pozimie, co jest odwrotnie proporcjonalne do cen... każda dobra kosmetyczka wam to powie

Gość ravenka maleńka
bezbarwny błyszczyk do ust Glazewear! boski, z bezbarwnych mój ulubiony. konsystencja żelowa, nawet jak nałożę więcej, nic nie spływa. nawilża, chroni przed mrozem i ten połysk.. od 5 lat też kupuję kredkę do oczu wysuwaną. w promocji za 10zł. nie znalazłam za tę cenę równie dobrej. to jedyna kredka, która mi się trzyma nie tylko na cieniu do powiek.

Gość Amelkaxx
szampon, odżywka i maseczka do włosów blond z Advance techniques

Gość misiunia_87
uwielbiam serie treselle,i krem do rak waniljowy oraz spray :) balsam rozswietlajacy satynowy polysk tez jest fajny

Gość misiunia_87
waniliowy

Gość aaaaaaa
podkład liftingujący jest ssuuppeerr

Gość Jego
ja bardzo lubię serię SPA.Kiedyś miałam też balsam i żel pod prysznic o zapachu kokosów,też uważam,że świetne.Fajne sa też wody toaletowe,a przy tym niewiele kosztują.

seria spa i podkłady w musie i antystresowy Senses jest ok, i żel do twarzy anew. Poza tym lubie kremy Solutions niebieskie.