Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

terazalbokiedyś

dlaczego pozytywni ludzie wzbudzają niechęć ??

Polecane posty

Gość ja ja ja ja ja

podpisuję się obiema rękoma! -agatka-ami-zabulina-kiedys i mase innych. toże w realu nie zostałybysmy przjaciólkami9no moze poza paroma wyjątkami) nie znaczy ze nie są to miłe życzliwe,niegłupie osoby.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm
bo inni są tacy że zazdroszczą ze ktos potrafi sie wypowiedziec albo lepiej wyglada albo ma ma coś lepszego ludzi ta zazdrość Was zgubi!!!!!

Gość i znowu kiedyś
to widać że ona udaje

jeśli ktoś ma sensowne opinie i potrafi je wyrazić to powinien na tym forum udawać gbura, żeby go nie atakowano ??? zawiść, zawiść, zawiść...:( polska przypadłość

Gość A ja powiem tak
Ludzi gubi zawiść, zazdrość i nienawiść. Jeśli ktoś w życiu zainwestował trochę w siebie, ma na coś szanse , jest potocznie nazywając "wykształciuchem", obraca się w środowisku kulturalnym, to nie generuje w sobie agresji i nienawiści wobec innych... To tylko świadczy o atakujących...

Gość gapciaa
TEŻ się podpisuje........... "Najlepsze" mnie spotkało tutaj jak napisałam, że niemyślałam o "zwrocie kasy z wesela" w kopertach- powiedziano mi, że każdy myśli tylko o kasie i takie jak ja to fałszywe materialistki, które nie potrafią się do tego przyznać nawet przed sobą samym. MASAKRA. To ma być chyba taka moda teraz na źle pojmowaną szczerość.

Gość dshdfghfdjhg
bo ludzie nie mogą strawić , że taka osoba jest od nich NAPRAWDĘ w tym czy tamtym lepsza - jak już jest ładniejsza , bardziej wykształcona , inteligentniejsza , dowcipniejsza , to powinna z łaski swojej schować sie w kąt z tymi swoimi przymiotami , żeby nie przypominać temu słabszemu , że jest słabszy; a jak ona chce te swoje przymioty pokazywać , wykorzystywac , po prostu ich nie chować (bo niby dlaczego miałaby to robić?) , to odzywa się złość