Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena20

Kobietki!Mialayscie moze szampon koloryzujacy do wlosow z Joanny?

Polecane posty

Gość magdalena20

Wczoraj na zakupach zobaczylam ten szampon po raz pierwszy i kusi mnie strasznie zeby nim ufarbowac wloski kolorkiem czekoladowa pokusa :) Ale nigdy go nie mialam i boje sie jakie beda efekty.Moze ktoras z Was mi doradzi? A jak nie ten to moze jakis inny? Tylko nie z Pallete ani z Welli bo Pallete to najgorasza firma a po Welli mialam bardzo suche wloski a na dodatek szampon nie chcial sie domyc :(

wcale nie!ja wlasnie zamienilam palette na joanne i jestem b.zadowolona ;) nie wypadaja mi po niej wlosy,jak to bylo w przypadku palette i zdaje sie nie wplywac zle na wlosy:)

Gość magdalena 20
Fioletowe koralili --->>>>a jaki mialas kolor z tej joanny??

palette to porazka nigdy juz nim nie zrobie wlosow lepszy jest szampon kolryzujacy z firmy Marion w saszetcce polecam ja jestem b.zadowolona:):):):)

miałam, nawet kolorek był fajny :) ale szybko się zmył :O

Gość magdalena 20
dla mnie niestety jest okropny :( glowa mnie bardzo po nim piecze a potem mam straszne podraznienia :( i wloski bardzo suche :(

Gość magdalena 20
chodzilo mi o marion :)

Gość To ja...
Pracowałam kiedyś w drogerii i sprzedawałam tego b. dużo. Po Palette uzyskuje się ładne kolory, lecz jest na tyle silna, że dużo kobiet skarżyło się na wypadanie włosów. Natomiast Joanna jest średniej jakości szamponem koloryzującym czy też farbą. Uzyskuje się ładne kolory ale trzeba dobrze kolor dopasować do natury włosów. Wiadomo, że jeśli obecny kolor jest ciemny to po koloryzacji oczekiwany będzie ciemniejszy niż na włosach pokazanych w katalogach sklepowych. I bierz pod uwagę to, że nawet szampon koloryzujący rzadko zmywa się w 100%. A i jeszcze jedno ...,,dla każdego coś innego" nie ma reguły, że szampon czy farba jednej firmy będzie odpowiadał wszystkim kobietom.

Gość magdalena 20
dziekuje za rade :) chyba jednak go kupie tylko boje sie czy mi po nim nie beda wypadac wloski :(

Gość buka poka
Ja tez używam Joanne i jestem zadowolona. Najbardziej lubię kolor gorzka czekolada, ale trzymam tylko ok. 25 minut, bo po 40 włosy byłyby calkiem czarne. Przy tym kolorze włosy maja przepiekny połysk