Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

PROSZĘ O POMOC!KTO MA LICENCJAT Z UNIWERKU W B-STOKU A UCZY W SZKOLE W WARSZAWIE

Polecane posty

czy w warszawskich szkołach nie robią problemów,gdy nauczyciel ma licencjat z uniwerku w białymstoku a uczy angielskiego w warszawskiej szkole? czy nie trudniej jest znaleźć pracę?

Gość a teraz napisz to po polsku
skoro już pracujesz to po co masz szukać pracy i dlaczego ktoś miałby stwarzać jakieś problemy?

no przepraszam,dopiero zobaczyłam,że moje pytanie jest bez sensu, napisze to po polsku :) czy z tytułem licencjata uniwerku białostockiego trudniej jest o pracę w warszawskiej szkole

to są szkoły potrzebujące nauczycieli angielskiego,tak? dziękuję, Ja oczywiscie zamierzam robić magisterkę ale to już na Uniwersytecie w Warszawie, chciałam wiedzieć czy w warszawie nie ma czegoś takiego- ona ma licencjat z uniwerku z b-stoku to jej nie weźmiemy bo my wolimy z uw.

aha a czy ważne jest też to,gdzie robiony był licencjat,tzn w jakim miescie, ja będę robiła to w mieście niedaleko białegostoku,dokładnie w Łomży,a ta placówka jest pod patronatem Uniwerku Białostockiego i dyplom licencjata będzie z UB

Jesli nie miają innych kandydatów, to wezmą Ciebie. Nie ukrywam jednak, że gdybym była pracodawcą to wolałabym magistra po UW. Nie możesz się poddawać jeszcze przed złożeniem swojej oferty.

Nie wiem jak Twój angielski, ale w rozimym języku kiepsko się komunikujesz.😭[rwie włosy z głowy] ;) Chcesz szukać pracy teraz (mając wykształcenie wyższe licencjackie) czy za dwa-trzy lata (gdy będziesz już miała wykształcenie magisterskie)?

Gość na czym polega Twój problem

Gość 12154878
zamiast sie zastanawiać to odpisz na najciekawsze wg Ciebie oferty i poczekaj co bedzie dalej. a nie martw sie na zapas.

będę szła na studia magisterskie zaoczne na Uniwersytet Warszawski,i w ciągu tych dwóch lat chciałabym już uczyć w szkole ( mnóstwo nauczycieli tak robi),mój kumpel dostał propozycję pracy pod Warszawą mimo,że ma narazie licencjat i własnie robi zaocznie magisterkę.