Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

Tak ostatnio mnie korci aby zadac pytanie.Kobiety w ABW,lub

Polecane posty

w inych tego typu instytucjach. No wlasnie dlaczego chodza w kminiarkach zakrywaja twarze w koncu sa osobami publicznymi,co to ma byc??.

Hej no co jest to jakies top secret moze mi ktos odpowiedziec

Ale cholera no w koncu pokazuja sie w telewizji to chyba sa osobami publicznymi. Lesne czy mi sie wydawalo czy prauja tez tam kobiety tak dobrze widzialem??

Gość a co ty Poulo
taki naładowany negatywnymi emocjami???

Gość osba publiczna nie znaczy
ze jest zaraz gwiazdą która ma pchac swój ryj wszedzie gdzie błysną flesze :O rusz głowoą trochę synek :O

Ale co jak uwazaja,ze nie sa policjantami to(od podobno przestepstw tam gosp czy innych smisznych)no to niech sie wezma do innej pracy. Tak im blysk fleszy przeszkadza?

Gość idz sie synek powies
albo przynajmniej poczytaj komiksy, czyli cos co twój umysł zniesie i sie nie przegrzeje bo wieksze myslenie nie jest dla ciebie :O

cos Ci sie pokrecilo. twarz pokazuja najczesciej osoby, ktore pracuja np w departamentach logistyki, prawnym, czy tez osoby zwiazne z PR lub czysto papierkowa robota. na pewno nie jest ujawniana tozsaamosc funkcjonariuszy nizszych stopniem z departamentow operacyjno-sledczych czy techniki operacyjnej. nie w takiej instytucji jak ABW.

Ale co nie mozna merytorycznie wytlumaczyc tego. Jakby sie mly chlopaczyk spytal;. Dlaczego tapani chodzi w kominiarcy co bys odpowiedzial

Ale Lesne dlaczego??. W koncu pracuja w policji tak?? No tak czy nie

poulo nie chrzan - gdzie Ty zyjesz? pamietasz jak policja misztala z dyskoteki w lodzi zwinela? i co ? niby Ci policjanci to byly glupie krawezniki, podali co najwyzej nr odzanki i jakims cudem na drugi dzien przed ich domami pojawili sie panowie o smutnych twarzach stosujac wobec tych policjantow \"grozby karalne\". wiec pomysl co dopiero tacy ludzie z ABW, CBS, CBA. oni maja do czynienia z prawdziwa mafia, z bandziorami z najwyzszej ligii, gdzie ludzkie zycie jest tylko tansze lub drozsze. ja ich rozumiem i podziwiam. zalozysz rodzine, wstapisz do policji - i bedziesz chcial chodzic po miescie w kominiarce, zaufaj mi.

Nie zostawie tego tematu czy ktos moze w miare lopatologiczny sposob mi to wyjasnic?

Prosze o podanie faktow,ktore sprowadzalyby taka sytuacje bo ja nie slyszalem??. Prosze podac

Prosze wytlumaczyc w miare grzeczny sposob dlaczego tak jest

Gość prosze idz na forum policyjne
i sie zapytaj, nie rób z siebei wiekszego kretyna niz zrobiles do tej pory :O

Po prostu zadalem pytanie co w tym zlego. Jak bedziesz mial dzieci tez bedzisz tak odpowiadal na pytanie dziecka

Gość jak bde mial dzieci to najpier
zapytam sie tam gdzie wiedza ni bede zasmiecał kafeterii kretynstwami :O

Gość do Poulo
śśjakiś tępy jesteś. przecież te osoby "publiczne" mają rodziny i życie prywatne, więc pokazując swoje oblicze w tv narażają nie tylko siebie, ale i te swoje rodziny na szwank, zwłaszcza dzieci, które zostają potem ofiarami przemocy, etc. a zresztą, czy ty chłopie nie masz większych problemów?

Chcialem wiedziec dlaczego tak jest?. Po co ta nagonka na moja osobe Powtorze pytanie czy kobiety tez pracuja w ABW? Bo az nie wierzylem moze to byl facet z dlugimi wlosami

Gość tak kobety TEZ pracuja
w ABW :O jak i w innych jednostkach Rządowych, tak ciezko sobie to wyobrazic ???? :O

Troche tak. I jeszcze jedno to skoro pracuja w ABW to chyba musza sie liczyc z ryzykiem i po co ten caly teatr z kominiarkami po co t cala hohsztaplerka. Czy jak ja pracuje np jako sprzedawca to co mnie tez potrzebna bedzie komiarka bo jestem automatycznie osoba publiczna . No bo jak obsluguje klientow to chyba ludzie mnie widza tak?

Gość urodziłes się głupi
czy miałeś jakiś wypadek w dzieciństwie ?? :O

Nie mialem wypadku urodzilem sie normalny. Dlaczego taka nerwowa atmosfera zapanowala ?

Gość nerwowa
??? raczej zrezygnowana :O serio istnieją tacy durni ludzie czy tylko marną prowokację robisz ? :O