Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_rozpacz

NIgdy nie bede miec orgazmu z facetem

Polecane posty

Gość czarna_rozpacz

MOje kochane dziewczyny...Powiedzcie mi szczerze czy któaś z was ma problem z dojściem podczas pettingu z facetem? JA sie obawiam ze przez to że zaczełam sie masturbowac dość często iregularnie juz nigdy nie bede potrafiła miec orgazmu z facetem.... kiedys kiedy mastubacja zdarzał mi si esporadycznie nie miałam z tym problemów ....teraz będą c z m ężczyzną nie tylko nie dochodzę ale również wogóle sie nie podniecam....orgazm jest dola mnie czymś mechanicznym niezwiązanym z uczuciem i spółkowanie dwóch partnerów...co robić ;(

Gość nie trafilas na faceta
na ktorym ci naprawde zalezy. Bedzie jeszcze dobrze

Gość no tak tak tak
jeszcze nie mialam orgazmu kiedy moj facet robil mi minetke :( zadziwiajace jest to za palcem potrafi mnie zaspokoic... zawsze staram sie go troszke naprowadzac ale i tak nie moge dojsc :(:(:(

Gość czarna_rozpacz
owszem i bardzo bardzo chciałam dojsć ;( i nic z tego luby sie produkował a tu nic...... im dłużej to trwalo tym bardziej przecxhodziło mi podnieceni...... szczerze mowiąc jestem jeszcze dziewicą tylko dlatego ze wcale sie nie podniecam bedąc z facetem...z kobieta tez próbowałam .... ale bardziej sie krępuje

Gość no tak tak tak
ja stracilam dziewictwo niedawno ale orgazmu pochwowego tez nie mialam. I jezeli to ma byc trudniejsze w osoagnieciu niz lechtaczkowy to nie wroze sobie swietlanej przyszlosci... Chociaz ja mam o tyle lepiej ze potrafie sie podniecic, mam bardzo czule plecy i wystarczy mi przejechac palcem wzdluz kregoslupa... moze Ty tez masz takie strefy erogenne ale Twoj chlopak ich nie znalazl?

Gość czarna_rozpacz
niewiem w sumie jak dochodzi do jakiejs zabawy po dwóch piwkach to sie podniecam ..... ale to z reguły nie jest mój stały chlopak tylko jakic wybryk poalkoholowy i nie pozwalam sobie na zbyt dużo bo jednak mam opory i wiem ze bede miec potem kaca moralnego :D:D

Gość czarna_rozpacz
myslicie ze jak sie przestane masturbowac to będzie mi łatwiej dojsc????

Gość skorpion...ona
a ja wspolzyje juz od kilku lat i mialam kilku partnerow i tylko z dwoma mialam orgazm, z jednym 2-3 razy raz podczas stosunku i palcowki, a z drugim podczas palcowki tlko, z tym drugim jestem obecie i mamy razem zamieszkac, moze jak bedziemy mieli wiecej czasu i swobody, ze nikt nie cycha za sciana to wtedy sie bardziej odpreze, ale zazwyczaj wtedy mialam orgazm jak bylam po kilku glebszych, a jak wypije to zwsze mam ochote na sex, moze troszeczke wieksza niz bez alkoholu..

Gość dziewczyny a ja mam
prawie zawsze orgazm od stymulacji paluszkiem :) co do minety to moj obecny jakos nie przepada za tym ale z poprzednim to sie dzialo.... dobrze pobawia sie guziczkiem i orgaz gwarantowany!!!!

Gość dziewczyny a ja mam
bo po palcowce to raczej nie oczekujcie orazmu...tylko draznienie łechtaczki moze wywolac orgazm!

Gość pozdro 600 ona
o nie.... ponoc od paluszka tez mozna dojsc i to wspaniale... ale ja jak dochodziłam to tylko od mietoszenia łechtaczki

Gość pozdro 600 ona
znaczy nie tylko...... ;) zazwyczaj hre hre

Gość jak nie z facetem
to sprobuj z kobietą ,ja to przezylam!

Gość czarna_rozpacz
ja tez...ale tez bez orgazmu...a mam pytanie..... jak sobie znalezc dziewczyne...zazwyczaj wsazyscy są hetero;(

Gość skorpion...ona
a moja lechtaczka jest calkowicie nie czula, pieszczenie jej sprawia mi czesto bol, wiec unikam tego, partner a mam bardzo czulego wic to nie od niego zalezy... niewiem moze jak zamieskamy rzem bedziemy mieli wiecej czasu aby nad tym pracowac, bo nie chce do konca zycia byc bez orgazmu, albo upijac sie za kazdym razem gdybym chcioala go miec... porazka moje cialo...

Gość Jebacznik
Ja Cię mogę stuknąć, orgazm gwaranruję... inaczej zwrot pieniędzy :).

Gość dziewczyny a ja mam
skorpion...ona -----> bo moze cie partner za mocno piesci!uwierz mi niech znacznie delikatnie i zwilzonym opalcem a nie tak na suchO!!! bo inaczej to nie bedzie mile...

Gość skorpion...ona
nie jest na sucho, nigdy nie bylo, jest naprawde delikatny bardo, ale wiem, ze nie tylko ja tak mam, piesci mnie na wszelakie sposoby, mi jest dobrze, ale i tak nie potrafie sie skupic, a moze to wina mojej psychiki?? sama juz niewiem co robic i myslec, kiedys nawet chcialam isc do lekarza seksuologa... a bzykanko jest rewelacyjne, tylko bez koncowego efektu, wiec czlowieku wyzej odwal sie

Gość skorpion...ona
stukaj sobie rure wydechowa samochodu orgazm gwarantowany i nawet dymek poleci

Gość mimiiiiiiiiiiiii
ja jeszcze nigdy nie miałam orgazmu pochwowego,współżyje od 5 m-cy więc może wszystko przyjdzie z czasem. Łechtaczkowy jest :)

Gość czarna_rozpacz
no włąsnie ja tez chyba mam problem z psychika nie potrafie sie zrelaxowac a jak juz jakas zabawa to mysle o takich pierdołaacj ze szkoda słów...........np.." kurde ja chyba nigdy nie dojde", ,"ciekawec o bedzie na obiad"

Gość mimiiiiiiiii
ja niestety też podczas stosunku myslę sobie co by tu zrobić,żeby dojść albo a może tym razem się uda-to jakieś chore. Mam nadzieję,że kiedyś będzie inaczej bo na domiar złego prawie zawsze mówię mu,że mam orgazm,żeby nie robić mu przykrości

Gość czarna_rozpacz
mimiiiiiiiii !!!! ja mam dokładnie to samo cały czas mysle jak tu dojsc;( chlop sie stara a ja sie nie moge zrelaksowac bo chce orgazm :( ale moze kiedys...w sumie po alkoholu jestem bardziej rozluzniona i gdzies mam to że nie moge dojsc i wtedy sie podniecam:)

Gość mimiiiiiiii
musimy wymyśleć jakiś sposób na to,aby w końcu zobaczyć co to znaczy mieć orgazm pochwowy. Słyszałam,że trzeba trochę poćwiczyć nad tym,ale jak??

Gość czarna_rozpacz
ja umiem miec orgazm pochwowy ale jak sama sobie zrobie:)

Gość mimiiiiiiiiiiii
ja jeszcze sama nie doprowadziłam siebie do orgazmu pochwowego,chociaż tak naprawdę to nawet za bardzo nie próbowałam

Gość przytulka
a ja mialam pierwszy orgazm pzrez palcoweczke