tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 ja 4 lata a Wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 nie wiem czy trzeba robic przerwe czy tez nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusia111 Napisano Wrzesień 7, 2006 A po co robic przerwe?? No chyba, ze chcesz przypomniec jajnikom do czego sluza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 chodzo o to ze slyszalam ze jak sie dlugo bierze to potem mozna miec problem z plodnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 chociaz mój gin powiedzial ze nie ma koniecznosci chyba ze boli wątroba itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desire1987 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 ja brałam harmonet ale tylko miesiąc bo nie był dla mnie.. strasznie bolały mnie piersi, nie pozwalałam się w ogóle dotknąć z powodu tego bólu, poza tym byłam drażliwa, zmiany nastrojów i te sprawy. jutro idę do gina po tabletki jakieś, uprzedzę tylko, żeby nie był to harmonet ;) (brałam go rok temu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiffani 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 kto bierze harmonet wpisujcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach