Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susi

microgynon czy to skuteczne ??

Polecane posty

Gość susi

bede brala microgynon czy to dobry wybor i czy to sa skuteczne tabletki bo sa podobno bardzo tanie prosze o odpowiedz.

Gość serwisek
Biore microgynon juz od 5 lat i jak dotej pory bez wpadki wiec mysle ze dziala napewno,nie utylam po nich ani nie mam jakis depresji jest ok

Gość a ja mam 19
ja biore juz rok i sa ok. moje kolerzanki tez to biora

Gość Aka11112
Uważam że Microgynon są jednymi z najlepszych tabletek ;) Jak narazie nie miałam żadnych skutków ubocznych..a wziełam jedno opakowanie.. Szczerze Polecam.

Gość aliseeee
Jutro ide do lekarza po recepte na nie, bo we wt. mam wziac znow pierwasz tabletke z nowego opak. harmonet, ale chce spróbowac microgynon bo sa tansze!

Gość aliseeee
Przeczytalam na forum,ze w trakcie brania microgynon nie mozna pic alkoholu bo sa wtedy nieskuteczne?? Kurcze tylko te tak reaguja na alkohol??

pierwsze słyszę o tym alkoholu... jak się upijesz na maksa i będziesz miała torsje, to żadna pigułka nie będzie skuteczna:P przy normalnym uzywaniu alkoholu- wszystko jest ok, przynajmniej tak było w moim przypadku:)

Gość aliseeee
Dzis byłam u ginekologa i zmieniłam tabletki z Harmonetu na Microgynon21. Miałam po ost. harmonetu 7 dni przerwy (okres) i dzis wzielam pierwsza z opakowania Microgynon.I bede brała 21 dni oczywiscie. Ale... Na ulotce jest napisane,ze jesli wczesniej były brane jakies tab. antyk. to nie nalezy robic przerwy po tych poprzednich i od razu zaczac nowe.I co?? Czyli nie jestem zabezpieczona w tym miesiącu??Bo wzielam pierwsza po 7-dniowej przerwie.

mi też się wydaje że powinnaś wziąć od razu ale musisz spytać lekarza co teraz robić. Ja brałam mikrogynon przez jakieś 6 lat, czułam się po nich dobrze, piłam alkohol i nigdy nic się nie wydarzyło. Żadnego tycia ale piersi też niestety nie urosły :( Za to po jakiś 4-5 latach zupełnie straciłam ochote na seks, w ogóle go nie potrzebowałam co było dziwne bo wcześniej mój chłopak mówił że jestem nienasycona. Ale po odstawieniu juz po jakiś 2 tygodniach moje libido wróciło do normy. Teraz staramy sie o dziecko więc nie stosuję juz nic.

Gość susi
heh jestem juz po 1 opakowaniu jestem w czasie 7 dniowej przerwy w czwartek zaczynam nastepne i rzeczywiscie naprawde sa dobre nic mi nie bylo oprocz poczatkowych plamien ktore zreszta juz minely :) naprawde sweitnie sie po nich czuje

Gość Mmillaa
Biore microgynon juz pół roku. Zero skutków ubocznych no może to że w pierwszym miesiacu byłam bardziej "płaczliwa". Zero plamień, tradziku, bulu nóg. Polecam! I cena również zachęca zapłaciłam ostatnio 23zł za 3listki:)

Gość aliseeee
A ja zaczelam je brac (dzis druga tabl.) i mi jakos niedobrze po godzinie od jej wzięcia. I noga w dole prawa boli. Zmieniłam z harmonetu na microgynon ze względu na cenę.

tez szukałam w drogich tabletkach NOWEJ GENERACJI i tu była buba !! tanie Microgynomon daje rade:D