cukiereczekkk 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 skończył mi się okres i niedługo będę zaczynać przytulanka :) kupiłam testy owulacyjne na allegro, jeszcze nie dostarły ale jestem dobrej myśli. To mój drugi cykl po odstawieniu tabletek, bardzo chce dzieciątko. Kto ze mną?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dszzv Napisano Wrzesień 7, 2006 a co szukasz ojca dla dziecka ?????!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukiereczekkk 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Ojca juz znalazłam 10 lat temu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olinek 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 ja walsnie czekam az mi sie skonczy.W poprzednim cyklu probowalismy z testem owulacyjnym ale nic z tego:(Bedziemy probowac dalej ale zapisalam sie tez do lekarza .Nie chce przedluzac sprawy jezeli jest jakis problem .Staramy sie juz od maja ale z testem dopiero od ubieglego mesiaca.Powodzenia zycze z calego serca bo wiem ze kazdy miesiac czekania to i nadzieja i zawod niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach