Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Zawsze jak To czytam, smutno mi sie robi.

Polecane posty

Drogi Pamiętniku: Jestem na łóżku w szpitalu, doktor mówi, ze będą mnie operować i mogę tego nie przeżyć. Potrzebuje nowego serca, potrzebuje również kogoś kto mógłby mnie podeprzeć w tych trudnych momentach, ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł. *Drogi Pamiętniku: Operacja skończona, doktorzy mówią ze wszystko poszło zgodnie z planem, ze się udała, ale ja nadal potrzebuje kogoś, kto mnie mógłby wesprzeć w tych trudnych chwilach, ale jego cały czas nie ma. *Drogi Pamiętniku: Minął już tydzień, wyszłam ze szpitala, wszystko ze mną w porządku, mój chłopak nadal nie przyszedł wiec teraz postanowiłam do niego pójść, bo bardzo się tym przejmuje. *Drogi Pamiętniku: Byłam u niego, długo waliłam w drzwi, ale nie było nikogo, weszłam do środka, drzwi były otwarte i na stole była kartka papieru, która mówiła: Kochanie, wybacz mi ze nie mogłem cię wesprzeć w tych trudnych momentach a tak wiem ze tego potrzebowałaś. Chciałem zrobić ci prezent, moje serce już dla mnie nie bije, ale jestem szczęśliwy ze mogę ci je dać, ze nadal żyje w Tobie. . . Kocham Cię

Gość beautiful....
...and sad....

Gość niuuuusia
:)

Gość jajajajajaja
a skąd to masz ??

Gość tertreret
Tandetne to malo powiedziane , raczej zalosne .

Gość shhh
lo matko!!:o

Gość shhh
to sie nazywa zrobic komus niespodzianke ;)

Gość niuuuusia
mnie się nie robi smutno bo wiem, że to wyssane z palca :)

Gość tertreret
To jest stare jak swiat , chodzi rownolegle z historia o motorze , tylko juz nie pamietam jak to lecialo , jedne glupsze od drugiego .

Gość shhh
o motorze chetnie poczytam:D

Gość niuuuusia
no, o motorze, może jest zabawniejsze ;) :D

Gość shhh
pewnie zamienili sie silnikami;)

Gość bardzo nieprawdziwe
:o

Gość niuuuusia
pewnie tak, no i to sprzęgło...podniecające przynajmniej ;)

Gość żulżul
zajmijcie sie czymś pożytecznym

Gość niuuuusia
ja się zajmuję, czytam :D

Gość tertreret
Myslicie ze kazde serce pasuje , mialem kolezanke ktorej umierala corka , jak na nia patrzylem to mi sie dopiero smutno robilo , ona gdyby tylko miala 1 % szansy na to ze jej smierc chociaz dzien przedluzy zycie corki to by sobie je odebrala , wiem ze rozpacz rodzicow po stracie dziecka nie mozna przyrownac do niczego .

Gość niuuuusia
cto co innego, to jest samo życie. a to co tu nioonia wpisała wygląda raczrj na historię z harlekina :D

Gość tertreret
mam to o motorze :D Pwnego razu chłopak i jego dziewczyna jechali na motorze około 190 km/h *Dziewczyna: Zwolnij, boję się *Chłopak: Nie bój się Jest fajna zabawa *Dziewczyna: Prosz, zrobię wszystko jak zwolnisz. *Chłopak: Dobrze. Przytul mnie bardzo mocno. *Dziewczyna: Dobrze, ale zwolnij. (Dziewczyna go przytuliła) *Chłopak: Czy mogłabyc zdjąc mój kask, bo mi przeszkadza i założyć go na siebie (Dziewczyna zdjeła kask z jego głowy i założyła go na siebie) *Chołpak: A teraz mnie pocałuj i powiedz, że mnie kochasz. *Dziewczyna: Kocham Cię (Dziewczyna pocałowała go) Nastpnego dnia w gazecie: We wczorajszym wypadku dwuosobowym, który wydarzył się w mieście zgineła jedna osoba. Okazało się, że kierowca motoru w połowie drogi zorientował się, że hamulce motoru nie działały. Oddał swojej dziewczynie kask, kazał się mocno do niego przytulił, powiedzieł jej, że go kocha i poczuł ostatni pocałunek, po czym oddał swoje życie dla niej

Gość prawdziwe nie prawdziwe...
(choć oczywiście nie wierzę żeby było prawdziwe) musicie przyznać, że pięknie by było mieć kogoś, kto by nas aż tak kochał aby oddać swoje życie za nas, prawda...? I chyba w tym cały morał tej historii a nie w tym czy to prawda czy bajka

Gość niuuuusia
smutno to jest wtedy jak ktoś naprawdę umiera, a te historie są banalne delikatnie mówiąc. :D

Gość shhh
dla pensjonarek w sam raz;) albo uczennic ktorym rok szkolny dopiero sie zaczyna:P