Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Zawsze jak To czytam, smutno mi sie robi.

Polecane posty

Drogi Pami臋tniku: Jestem na 艂贸偶ku w szpitalu, doktor m贸wi, ze b臋d膮 mnie operowa膰 i mog臋 tego nie prze偶y膰. Potrzebuje nowego serca, potrzebuje r贸wnie偶 kogo艣 kto m贸g艂by mnie podeprze膰 w tych trudnych momentach, ale m贸j ch艂opak jeszcze nie przyszed艂. *Drogi Pami臋tniku: Operacja sko艅czona, doktorzy m贸wi膮 ze wszystko posz艂o zgodnie z planem, ze si臋 uda艂a, ale ja nadal potrzebuje kogo艣, kto mnie m贸g艂by wesprze膰 w tych trudnych chwilach, ale jego ca艂y czas nie ma. *Drogi Pami臋tniku: Min膮艂 ju偶 tydzie艅, wysz艂am ze szpitala, wszystko ze mn膮 w porz膮dku, m贸j ch艂opak nadal nie przyszed艂 wiec teraz postanowi艂am do niego p贸j艣膰, bo bardzo si臋 tym przejmuje. *Drogi Pami臋tniku: By艂am u niego, d艂ugo wali艂am w drzwi, ale nie by艂o nikogo, wesz艂am do 艣rodka, drzwi by艂y otwarte i na stole by艂a kartka papieru, kt贸ra m贸wi艂a: Kochanie, wybacz mi ze nie mog艂em ci臋 wesprze膰 w tych trudnych momentach a tak wiem ze tego potrzebowa艂a艣. Chcia艂em zrobi膰 ci prezent, moje serce ju偶 dla mnie nie bije, ale jestem szcz臋艣liwy ze mog臋 ci je da膰, ze nadal 偶yje w Tobie. . . Kocham Ci臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 beautiful....
...and sad....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajajajaja
a sk膮d to masz ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tertreret
Tandetne to malo powiedziane , raczej zalosne .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shhh
lo matko!!:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shhh
to sie nazywa zrobic komus niespodzianke ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
mnie si臋 nie robi smutno bo wiem, 偶e to wyssane z palca :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tertreret
To jest stare jak swiat , chodzi rownolegle z historia o motorze , tylko juz nie pamietam jak to lecialo , jedne glupsze od drugiego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shhh
o motorze chetnie poczytam:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
no, o motorze, mo偶e jest zabawniejsze ;) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shhh
pewnie zamienili sie silnikami;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo nieprawdziwe
:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
pewnie tak, no i to sprz臋g艂o...podniecaj膮ce przynajmniej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ul偶ul
zajmijcie sie czym艣 po偶ytecznym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
ja si臋 zajmuj臋, czytam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tertreret
Myslicie ze kazde serce pasuje , mialem kolezanke ktorej umierala corka , jak na nia patrzylem to mi sie dopiero smutno robilo , ona gdyby tylko miala 1 % szansy na to ze jej smierc chociaz dzien przedluzy zycie corki to by sobie je odebrala , wiem ze rozpacz rodzicow po stracie dziecka nie mozna przyrownac do niczego .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
cto co innego, to jest samo 偶ycie. a to co tu nioonia wpisa艂a wygl膮da raczrj na histori臋 z harlekina :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tertreret
mam to o motorze :D Pwnego razu ch艂opak i jego dziewczyna jechali na motorze oko艂o 190 km/h *Dziewczyna: Zwolnij, boj臋 si臋 *Ch艂opak: Nie b贸j si臋 Jest fajna zabawa *Dziewczyna: Prosz, zrobi臋 wszystko jak zwolnisz. *Ch艂opak: Dobrze. Przytul mnie bardzo mocno. *Dziewczyna: Dobrze, ale zwolnij. (Dziewczyna go przytuli艂a) *Ch艂opak: Czy mog艂abyc zdj膮c m贸j kask, bo mi przeszkadza i za艂o偶y膰 go na siebie (Dziewczyna zdje艂a kask z jego g艂owy i za艂o偶y艂a go na siebie) *Cho艂pak: A teraz mnie poca艂uj i powiedz, 偶e mnie kochasz. *Dziewczyna: Kocham Ci臋 (Dziewczyna poca艂owa艂a go) Nastpnego dnia w gazecie: We wczorajszym wypadku dwuosobowym, kt贸ry wydarzy艂 si臋 w mie艣cie zgine艂a jedna osoba. Okaza艂o si臋, 偶e kierowca motoru w po艂owie drogi zorientowa艂 si臋, 偶e hamulce motoru nie dzia艂a艂y. Odda艂 swojej dziewczynie kask, kaza艂 si臋 mocno do niego przytuli艂, powiedzie艂 jej, 偶e go kocha i poczu艂 ostatni poca艂unek, po czym odda艂 swoje 偶ycie dla niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdziwe nie prawdziwe...
(cho膰 oczywi艣cie nie wierz臋 偶eby by艂o prawdziwe) musicie przyzna膰, 偶e pi臋knie by by艂o mie膰 kogo艣, kto by nas a偶 tak kocha艂 aby odda膰 swoje 偶ycie za nas, prawda...? I chyba w tym ca艂y mora艂 tej historii a nie w tym czy to prawda czy bajka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuuuusia
smutno to jest wtedy jak kto艣 naprawd臋 umiera, a te historie s膮 banalne delikatnie m贸wi膮c. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shhh
dla pensjonarek w sam raz;) albo uczennic ktorym rok szkolny dopiero sie zaczyna:P

Udost臋pnij ten post