Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mery en

Kiedy powie, że kocha...

Polecane posty

Gość mery en

moze to durne pytanie, ale... powiedzcie mi kiedy facet powinen powiedziec kobiecia ze ja kocha? Wiadomo kiedy bedzie tego pewny, bedzei to czuł itd., ale w końcu ile mozna czekac aby to usłyszec?!

Gość a są na to jakieś normy
kiedy powinien powiedzieć? a jeśli nie mówi to może nie kocha

Gość dawaj
po 4 miesiacach, 12 dniach, 5 godzinach i 43 minutach, to najlepszy moment

Gość mery en
a ja sie po prostu boje o to, ze on jest ze mna bo jest...bo mu sie podobam, bo fajnie całuje itp. ale to wszystko. Kurcze jestem tak przewrazliwiona na tym punkcie po moim ostatnim związku, ze wiem ze nie moge sobie pozwolic - zabrzmi moze nie za fajnie - na marnowanie czasu. Nie chce byc w zwiazku, ktory nie ma przyszłosci.

Gość mikra
Ja czekałam dwa lata.Mój facet jest spod znaku panny.

nie ma recepty....moj np.po 3 miesiacach pisania,takiego osbie na gg..na zywo ,na spotkaniu powiedzial KOCHMA :))

Gość mery en
dziewczyny! kiedy to usłyszałyście?

Gość od męza usłyszałam dzien przed
slubem. Mowil mi wszystko , tylko nie to ze kocha....;) Chodziliśmy ze sobą 2 lata. Od faceta, ktory się we mnie zadłuzył bez wzajemnosci , jest moim kumplem, przyjacielem usłyszałam po 3 miesiacach znajomosci i powtarza mi to po kilka razy dziennie piszac smsy, lub dzwoniąc , dobrze ze rzadko się widujemy. :P

ja usłyszałam to magiczne słowo po ok 4 miesiącach codziennych spotkań, jednak On sam przyznał mi się póżniej ze wtedy jeszcze nie był tego taki pewien jak teraz. i od tamtego zcasu słyszę to codziennie ;)

Gość czysty jak lzy
czili, a kiedy zaczeliscie uprawiac seks? po tych magicznych slowach? czy wczesniej, bo jak wczesniej to jestes dziwka?

Gość OOOOooooooooooo
Może nigdy nie powiedzieć,,, Chyba robią to specjalnie bo zdają sobie sprawe jak kobiety pragną to usłyszeć...

to prawda faceci mowia to, ale nie kochaja. wiedza jak łakome są na to kobiety i ze czesto po słowie kocham ida z nimi na sex. I panowie korzystaja ztego:) Inne ida po słowie jestes piekna itp:)

Gość czysty jak lzy
Iryssa. Oooooooo o ooooooooo wlasnie to chcialem sie dowiedziec :) czyli dziewczyna nigdy nie moze byc pewna ze facet ja kocha?

moze byc pewna. Czas i czyny robią swoje:) jak jets z nia tyle, pokazuje małym czynem ze ona jetas naj, i jak mowi kocham ma to sens poza tym oczy... one wiele mówią:) Nie wnikliwe patrzenie, a zakochane patrzenie a to różnica:) człowiek analityczne patrzy wnikliwie tak jak mój. To ujmujace. Widziałam jak swidruje ich całych;)

Gość egregre
ja to usłyszałam bardzo wcześnie, gdzieś tak po miesiącu, dlatego wciąż trudno mi uwierzyć w aktualne "kocham", po długim czasie

Gość a wy po jakim czasie
to usłyszałyście, czy jak po pół roku wam tegop nie powiedziałby tzn że coś nie gra?

Gość ssssssssssssssssssssssss
mojej kolezance facet powiedział po pol roku ze ja kocha ...........minło 5 lat i chyba nadl tak jest

Gość hopee
ja kiedyś czekałam na to całe 3 miesiace, bylisy razem ale dopiero po 3 miesiacach powiedział mi że mnie kocha

niektórzy mówią po tygodniu.. że się z Tobą kiedyś ożenią:P

to zależy od faceta, ale jak rzeczywiście go wzieło.. to powie..

Jarek - żałosne to jest.. facet jak sie zakocha to powie.. :) ze KOCHA

Gość kobieta 27
ja to słyszałam.. po miesiącu-czasem nagle z zaskoczenia po długiej znajomosci ale od ostatniego faceta- po dwuch gdzie przez miesiac sie niewidzielismu a po wspólnym seksie ze chce zebym sie ozeniła z nim hahaha ja natomiast nie powiedziałam tego jeszcze nikomu

Gość kobieta 27
mimo ze miałam sytuacje podbramkową.... facet stwoerdzził ze odchodzi ze nie czuje sie pewnie przy mnie.. chciałam powiedziec to słowo-ale jedyne co wyszło z ust-to ze bardzo mi na nim zalezy....i nie wazne jak bedzie bede znim nie byłam gotowa na takie mocne słowa a teraz jestem- tylko ten drugi po 6 miesiacach tez sie wkurzył:P

Gość kobieta 27
deko widze duzo podobieństw w nas próćz muzycznych:P dziś niezaczerniłam sie;) ale witam serdecznie-mam nadzieje ze dzisiaj minął Ci dzien równie słonecznie i miło:P:P

Gość kobieta 27
ale z tym KOCHAM teraz myśle...ze właśnie ostatni zwiazek nauczył mnie tego-ze mozna to powiedziec- i kiedy człowiek moze byc pewien takich rzeczy ale u mnie to dłuuuugo narasta-zanim sie zbiore to juz nie ma kogo kochac:p i tyle sie naczytałam an tym forum osttanio-ze czuje sie jak niewrazliwa-zimna dziwka czasem hahahaha do tego singiel z wyboru...idealista-realista..ale juz nie hedonista BEDE ZAKŁĄDAC RODZINE... tylko nie wiem zkim :P:P moze casting;d