Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzikk*

napisal mi wczoraj ze....co o tym myslec??

Polecane posty

Gość Madzikk*

mam chlopaka w wosjku.wczoraj sie poklocilismy przez smsy...bardzo sie poklocilismy.w pewnym momencie napisal ze mam juz nic nie pisac ze chce o mnie zapomniec ze wosjko nas rozdzielilo...a po chwili ze sory ale on mnie juz chyba nie kocha. to mnie zabilo...stracilam nagle wszystko.ale dzis od rana pisal mi normalne smsy jak gdyby nigdy nic a potem jakis milosny wierszyk.to napisalam mu ze chyba sie pomylil a on ze nie....napislam mu ze te bzdury to juz chyba nie do mnie. a on juz nic nie napisal...co ja mam myslec???? kocham go...ale bardzo mnie skrzywdzil. co on w koncu chce???

Gość djfkdsjfksjf
moja rada,wiecej honoru,nie pros o uczucie,skoro napisał,ze juz nie kocha,zamilcz i zgin mu z horyzontu na jakis czas,sadze ze jak poczuje kogo stracił,wroci jak pies,glowka do gory

Gość Kizia Mizia_20
ludzieee....dlaczego przez smsy....chyba lepiej zadzwonic jesli nie ma mozliwosci spotkania sie...

Gość Madzikk*
tez tak mysle.ale skrzywdzil mnie. dlaczego ci ktorych tak bardzo kochamy zawsze musze nas krzywdzic?:(:(

nie rozumiem...a dlaczego nie zadzwonisz i nie spytasz wprost o co chodzi? lepiej zeby obcy ludzie Ci wróżyli?

Gość djfkdsjfksjf
skoro facet sam tak postapil to trudno zeby ona zaczela wydzwaniac i prosic o wytlumaczenie! Zrob jak pisałem,miej honor,o uczucia sie nie żebrze!

Gość Madzikk*
nie napisze do niego i nie zadzwonie.jestem za dumna.poprostu.

Gość djfkdsjfksjf
zachował siejak frajer i tyle,oszczyj go na jakis czas,dobrze ci mowie,inaczej wiecwej stracisz niz zyskasz

Gość Madzikk*
on mysli ze w nerwach napisze mi cos zeby mi przykrosc zrobic a na drugi dzien glupi wierszyk napisze i bedzie po wszystkim....tylko dlatego ze go kocham;/

jak mozna klocic sie przez smsY? juz od samego dlubania literek emocje opadaja...dlaczego nie rozmawialiscie normalnie? od razu byloby wiadomo o co chodzi?

Gość do Madzika*
a moze go tam męczą? moze jak to w wojsku jest fala a wstydzi sie przyznać swojej dziewczynie? do niektórych idiotó co radza go olac: przestańcie jej mącić w glowie idioci

Gość Madzikk*
tymbardziej ze jestem typowym lwem. bardzo wrazliwa ale nie pokaze mu tego z emnie boli.za dumna jestem.nie dam mu satysfakcji.

mam tak samo..zawsze sie z facetem przez smsmy klocimy gdy nas dzieli pare km..ale gdy widizmy sie na zywo to nawet o ytm nie myslimy tylko o sobie.. mysle z emial jakis powod tak napisa.c..mial kiepsko w owju,moze go ktos skocil i nie mial sie na kim wyzyc:P moze daruj go sobie..bo tacy to czesto maja skok w bok wtedy

Gość Madzikk*
no nie ukrywam ze kolegow za madrych tam nie ma.... i tez sadze ze go tam nastawiaja przeciw milosci.wiekszosc tam na glupiej przepustce zdradza. jak mowil ze mnie kocha przez tel to sie z niego smiali "co ty taki romantyczny" 😠

Gość a niech goooo
grzyb zezre w tym wojsku :p