Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filo Zofia

Test na obecność

Polecane posty

Gość Filo Zofia

Cześć przyszłam z f23 Ciekawi mnie to czy będę uznana tu jako wyrzutek społeczności forumowej, czy też zaakceptowana do grona kafaterii ;) Aha - przyszłam w zamiarach pokojowych [cześć]

Gość same oszolomy to
na tym forum siedza :P

Gość Filo Zofia
Dziekuję :) Może to juz przyzwyczajenie. Ale bywają tam ludzie normalni, co prawda tylko garstka ich jest. Powoli się wykruszają, wiec i ja szukam jakiegos miejsca dla siebie :) Nie obciągam i nie przyujmuje na klate - to tak dla jasności

Gość Filo Zofia
Mervin, własnie staram się je wygrac walka sama z soba by z tamtąd odejsc ;)

Gość q89
a o to 723?

Gość Filo Zofia
jak to zrobic ?

Gość Filo Zofia
sprawdzam

Gość A CO TO
F23?

Gość Filo Zofia
Kurcze mam problemy by zarejestrowac, boje sie ze ktoś będzie szybszy :((

gratuluje :) udalo sie ;) a forum znajdzcie sami jak chcecie - forum o2 - kulturalne rozmowy o sexie itd... ale szkoda tam wchodzić ;)

Tak profesorze, widzę ze znasz ten specyficzny tamtejszy klimat :) Czasami było (jest) wesoło, ale niestety jest to coraz rzadziej. Coraz większe oszołomstwo. Powiedz mi profesorze od spraw wszelakich czy tytaj pisząc na czarno nalezy za kazdym razem wpisywać hasło ???

tak. wpisując swój pseudonim po nacisnieciu klawisza \" wyslij wypowiedz\" pojawi się czarwone pole pod miejscem na pseudonim, gdzie wpiszesz swoje haslo :) ps. na f23 tez czasem mozna sie posmiac, bo zagladam tam, ale ogolnie to juz wszystko upada... chyba tak objawia sie nadejscie tego wielkiego fekala :o

Sami tym sposobem zamkną dla siebie miejsce w którym wegetowali a nawet było to ich sensem zycia, przegrywając je dzien po dniu. Ja tez....:P Ale wiesz co profesorze ? Brakuje mi tutaj jednak awatarków, czy nie słyszałes o jakies modyfikacji tego miejsca ? :)

niestety... avatarów tutaj nie ma.. z forumowych przywilejów są tylko podpisy.. no cóż, przynajmniej forum chodzi sprawniej ;)

chciałam założyc jeszcze z literką \"I\", ale chyba zbyt szybko to robię i chaotycznie i cos mi nie wychodzi. Jutro popracuje nad tym. Może nikt nie uprzedzi :0 Teraz oddam się bleblaniu ;) Mówisz profesorku, ze przecieły się gdzies nasze posty na f23 :) A pamiętasz może cos ze szczegółów ?? :)

no nie do konca pamietam, ale czytalem Twoje posty i kojarze Twój avatar :) czesto sie tam nie wpisywalem, bo nie widzialem w tym sensu - podszywy i jakies atakee :D choc czasem na f23 zagladam zeby sie posmiac, bo przyznam że niektore podszywy sa genialne ;)

No tak awatarek moj było tam widac :) Nie twierdze, ze tam juz nie wróce, ale będe się na poczatek starała bywac i tu i tam....poczym potrochyu oddalać sie z f23 o ile złapię tutaj grunt :) Narazie czuje się tu jak na obcym londzie ;) Nikogo nie znam, nie wiem czy będę akceptowana, czy będe potrafiła się wstrzelić w rozmowę i klimat :)

ja też tak miałem.. przyszedłem tutaj, na to kobiece forum, i nie wiedzialem co i jak :D ale przyjazna atmosfera i fajne tematy szybko sprawia ze Ci sie tu spodoba i bedziesz sie czuła pewnie :) tylko nie trzeba sie bac brania udziału w dyskusji :)

Wiesz miałam taki \"chrzest\" ze się nie boję pisać. Raczej boje sie by czegos nie palnąc, przesiąknieta złymi manierami :P